Komvux utbildningar och kurser

JENSEN deltar i matematiklyftet

Vi har godkänts att delta i matematiklyftet - Skolverkets satsning för att höja matematikresultaten i svenska skolor. Utvalda rektorer och lärare på JENSEN utbildas till matematikhandledare under kommande läsår och tid avsätts för deras arbete med att förbättra studieresultaten på alla JENSENs skolor och i alla matematikkurser. Vi ser fram emot att delta i denna satsning och att se resultaten!


Öppet hus

Vill du läsa kurser hos oss i höst med start 4 augusti? Kom på öppet hus så hjälper vi dig med din ansökan. Välkommen till oss på Karlbergsvägen 77, plan 4.

5 maj kl. 16-18
3 juni kl. 16-18

Ny katalog!

Nu är den nya katalogen här med vårens kurser och utbildningar! Läs katalogen eller beställ den här.

Litteraturlista - ny!  
Litteraturlista för P2, 2014 gäller från och med 17 mars. Klicka här!

Störst i Stockholm
Stockholms läns sammanställning visar att JENSEN är Stockholms största fristående utbildnings- anordnare av gymnasial vuxenutbildning. Kanske för att 94% av våra studerande rekommenderar oss!

Fortsatt förtroende från kommunerna
Under den senaste perioden har JENSEN vuxenutbildning blivit utvalda att anordna vuxenutbildning i Alingsås, Vetlanda och Falun. Utbildningarna på dessa nya orter startar från augusti 2014. Att vi rangordnas som nummer 1 av allt fler kommuner i landet ser vi som ytterligare ett kvitto på att vi har ett vinnande koncept, hög kvalitet och nöjda elever och uppdragsgivare. 

MÖT NÅGRA AV VÅRA STUDENTER OCH LÄRARE!

Studerande

Det bästa med JENSEN är friheten att läsa på distans.

Fredrik Hammarlund
Läser till programmerare

Studerande

Lektionerna håller en hög standard och det är en bra blandning mellan teori och praktik.

Andreas Lindqvist
Läser till Nätverkstekniker klassrum

LÄRARE

Som lärare har jag möjlighet att utveckla människor och förmedla kunskaper inom spännande områden.

Björn Einarsson
Lärare i Matematik och Fysik

JENSEN drivs av passion för kunskap och människors utveckling - inte riskkapital.

Under de senaste 17 åren har jag lagt ner min själ i att uppnå mitt mål - att skapa Sveriges bästa utbildningsföretag. Få saker slår känslan man får när man uppnår sina mål. Just den vinnande känslan vill jag även att du ska känna, både under din tid på JENSEN och i framtiden. Jag berättar mer här.

JENSEN drivs av passion för kunskap och människors utveckling - inte riskkapital.

Nöjda studerande

94 % skulle rekommendera JENSEN vuxenutbildning!

Läs mer om våra fina omdömen
VAD VILL DU GÖRA?
LÄSA UPP MINA BETYG

Om du saknar behörighet till högskolan, kan du komplettera eller läsa upp dina betyg hos oss. Vi erbjuder 130 fristående gymnasiala kurser, i klassrum eller på distans. Läs mer om våra gymnasiala kurser.

GÅ EN YRKESUTBILDNING

Hos oss kan du välja mellan 14 gymnasiala yrkesutbildningar:

Administratör * Barnskötare * Ekonomiassistent * Hotellreceptionist  * HR-assistent * IT-support * Naturvetenskapligt basår * Nätverkstekniker * Programmerare * Receptionist * Starta eget * Säljare * Turistvärd * Webbprogrammerare. Läs mer om våra utbildningar och hur de förbereder dig för arbetslivet, klicka här.

LÄSA SFI

Om du bor i Uppsala och Malmö kan du läsa SFI, Svenska för invandrare, hos oss. Du lär dig läsa, skriva, förstå, prata och diskutera. Du får också lära dig om hur det svenska samhället fungerar. Mer information.

GÅ LÄRLINGSUTBILDNING

Lärlingsutbildningen vänder sig till dig som vill lära dig ett yrke genom att kombinera praktik på en arbetsplats med teoristudier. Läs mer!

JENSEN vuxenutbildning erbjuder två olika lärlingsutbildningar:

SVENSKA SOM ANDRASPRÅK

Svenska som andraspråk kan du läsa om du inte har svenska som modersmål men redan har läst SFI och har tillräckligt goda kunskaper för att läsa mer avancerad svenska. Mer information.

JOBBA HOS OSS

Vi söker medarbetare som har hög kompetens inom sitt område, en känsla för kvalitet och ett starkt engagemang för människors utveckling. För att läsa mer om våra lediga tjänster och vad vi som arbetsgivare kan erbjuda dig, klicka här.