JENSEN Komvux Stockholm söker lärare inom handel och administration

JENSEN education är en av Stockholms största aktörer inom komvuxutbildning. Vi bedriver verksamhet inom SFI, grundläggande, gymnasialt samt flera yrkesprogram. Utöver ett omfattande utbud med teoretiska kurser har vi dessutom flera yrkesutbildningar.

JENSEN komvux är till för dig som vill utvecklas i din professionella roll och som vill bidra till att våra studerande når framgång. Du har stor frihet att utforma din undervisning på ett sätt som utmanar och utvecklar dina kursdeltagare.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

  • För dig som är behörig lärare finns möjlighet att ta fullt ansvar för undervisningen av våra elever som läser på distans eller i klassrum inom din ämneskombination.
  • Motivera och coacha varje elev till goda studieresultat och en positiv kunskapsutveckling enligt nationella styrdokument.
  • Ha god förmåga att hantera grupper med stor skillnad i förkunskapsnivå och individualisera upplägget i kursen för varje deltagare.
  • Hantera administrationen kring en kurs utifrån uppsatta rutiner (exempelvis betygsättning, feedback till studerande, introduktion, salsprov etc).
  • Aktivt bidra till affärsområdets/enhetens hela utveckling och ta ansvar för att verksamheten når sina mål.

Du är mycket kunnig inom handel och administration och drivs av att skapa förutsättningar för lärande hos andra. Som person har du, precis som vi, ett stort engagemang för att utvecklas. Du trivs med att arbeta teaminriktat.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har minst ett års yrkeserfarenhet av läraryrket och gärna erfarenhet av att undervisa i aktuella ämnen inom komvux. Meriterande med erfarenhet av företagsekonomi, juridik samt information och kommunikation. Du har vana att arbeta med studerande med olika förkunskapsnivå och förmåga att hjälpa var och en att nå uppsatta mål. Du kan anpassa din kommunikation efter varje individ och har erfarenhet av att genomföra kurser med olika studietakt. Du har ett stort engagemang och en drivkraft utöver det vanliga. Du undervisar på ett inspirerande sätt och engagerar dig i kursdeltagarna och i deras mål och har ett coachande förhållningssätt. Som person är du strukturerad och drivande men även lyhörd, stresstålig och har hög ansvarskänsla. Du har en hälsoinriktad livsstil.

Anställningsform
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start snarast eller enligt överenskommelse. 

Din ansökan
Du ansöker tjänsten via länken nedan. Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annant sätt behandlas inte. Urval sker löpeande så skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 201211.

Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten och hur det är att jobba hos oss, vänligen kontakta rektor Anneli Forsberg på 073 773 31 09 alt. Anneli.forsberg@jenseneducation.se

Läs mer på jensenkomvux.se och om att jobba med oss! 
Du kan också följa oss på LinkedIn för att få de senaste uppdateringarna om JENSEN education.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan