Lärarassistent och resurs till JENSEN gymnasium Göteborg

Nu söker JENSEN gymnasium Göteborg dig som vill bidra till att våra elever får Träning för verkligheten och utvecklas att ta större eget ansvar, samarbeta och leda andra. Uppdraget som lärarassistent innebär att stötta våra lärare i deras arbete. Du är en viktig del i att bidrar till trivsel, gemenskap och hela skolans utveckling och främst våra elevers bildning och studieresultat.

Uppdraget kommer i huvudsak innefatta: 

  • Avlasta lärare med diverse arbetsuppgifter på eller efter/före lektion
  • Avlasta lärare i coachuppdrag 
  • Du har smartstudytider inbokade med elever/elevgrupper som behöver stöd men även öppna tider för samtliga elever
  • Du avlastar lärarna med en del administrativa uppgifter, exempelvis hjälper till med datorhantering, ordnar lösenord m.m
  • Delta i genomförandet Mental träning och pedagogiska promenader
  • Verka för hög närvaro, följa upp elevfrånvaro
  • Bidra till fostran av våra elever. Vara rastvakt
  • För att avlasta lärarna ansvarar du för vikarietillsättning och vikarierar även för lärare vid korttidsfrånvaro

Kvalifikationer 
Vi söker dig som har erfarenhet att arbeta med ungdomar och är en naturlig ledare. Vi ser gärna att du har god administrativ ådra samt goda pedagogiska färdigheter. Det är meriterande om du har goda matematikkunskaper. Som person har du, precis som vi, ett stort engagemang för att utvecklas. Du trivs både med att arbeta temainriktat samtidigt som du kan ta eget ansvar. Du skapar trygghet och är en förebild för våra elever. Du har även en hälsoinriktad livsstil, vi ser gärna att du har en bakgrund inom idrott i någon form.

Anställningsform 
Tjänsten är en visstidsanställning på heltid under perioden 21-01-07 t.o.m 21-06-18.

Din ansökan 
Du ansöker genom att registrera din profil och bifoga ett personligt brev och CV i vårt rekryteringssystem. Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte. Urval sker löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Första steget (efter inskickad ansökan) i vår rekryteringsprocess är att genomföra två tester, Mint och Matrigma. Testlänkar skickas på mail och du får återkoppling på testerna direkt efter att du har genomfört dem.

Kontaktuppgifter 
Vill du veta mer om tjänsten och hur det är att jobba hos oss, vänligen kontakta rektor Per Köhler på 0704-943272 eller per.kohler@jenseneducation.se.  

Läs mer på jenseneducation.se och om att jobba med oss!
Du kan också följa oss på LinkedIn för att få de senaste uppdateringarna om JENSEN education.

Varmt välkommen med din ansökan! 

Ansökan