Lärare i ekonomi sökes till JENSEN gymnasium Örebro

Ta chansen att få jobba på en skola med hög stabilitet och duktiga kollegor som trivs på sitt jobb! 
JENSEN gymnasium Örebro finns i ljusa, fräscha lokaler högst upp i lokaler vid Stortorget i centrala Örebro. Vi är främst ett teoretiskt gymnasium och erbjuder ekonomiskt-, naturvetenskapligt- och samhällsvetenskapligt program med två olika inriktninger. Vi söker en driven lärare till vårt ekonomiprogram som också har ett stort engagemang i UF- arbete. Det finns goda möjligheter att vara med och fortsätta utveckla programmet till en ny nivå i sann JENSEN anda. Skolan i Örebro finns i en spännande tillväxtfas och kommer inför läsåret 21/22 utöka i ytterligare nya, fräscha lokaler.

JENSENs utbildningskoncept "Träning för verkligheten" genomsyrar all verksamhet. Vi är en arbetsplats med stark företagskultur där ordning och reda, hälsoprofil, formell dresscode och studiero är centrala begrepp. Vi kan erbjuda en stark teamkänsla med medarbetare som trivs och tar ansvar för helheten. På vår senaste nationella medarbetarenkät rekommenderar hela 94% oss som arbetsplats.

Bildning är målet med elevernas studier hos oss. Vi undervisar för att våra elever ska nå en mycket hög kunskapsnivå och utveckla sitt eget tänkande. För oss är det självklart att läraren är ledare i klassrummet och vi har höga positiva förväntningar på studiekultur och elevernas uppförande. Vidare är vi ett gymnasium för elever med höga ambitioner, det betyder också att vi har höga positiva förväntningar på våra elever. 

Inom ramen för vår hälsoprofil får våra elever utöva mental träning varje dag och ta en pedagogisk promenad på dagens längsta lektion. På JENSEN gymnasium har vi stort fokus på kvalitet och har uppnått bättre resultat vid Skolinspektioner än genomsnittet i riket. Vi är stolta över våra mycket höga resultat gällande bl.a. medarbetarnöjdhet, chefsbetyg och rekommendationer.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad gymnasielärare i ekonomiska ämnen, gärna i kombination med annat ämne. Du är mycket kunnig i dina ämnen och drivs av att få lära ut dem till andra. Som person har du, precis som vi, ett stort engagemang för att utvecklas. I undervisningen drivs du av att skapa arbetsro och studiekultur tillsammans med eleverna, allt för att nå bästa möjliga resultat. Du är strukturerad, drivande och en tydlig ledare i klassrummet. Du har också förmåga och ambition att tillsammans med kollegor utveckla verksheten i stort. I våra rekryteringar läggs stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten.

Anställningsform 
Tjänsten kommer vara en tillsvidareanställning med en inledande omfattning på 60 -80 % och inför kommande läsår 100%. Start 20210301 eller enligt överenskommelse. För den här rollen tillämpar vi ferietjänst och 6 månader provanställning.

Din ansökan
Du ansöker genom att registrera din profil och bifoga ett personligt brev och CV i vårt rekryteringssystem. Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas ej. Urval sker löpande, därför vill vi gärna ha din ansökan så snart som möjligt. 

Kontaktuppgifter 
Vill du veta mer om tjänsten och hur det är att jobba hos oss, vänligen kontakta Anette Larslin på 072 251 48 61 eller anette.larslin@jenseneducation.se.

Läs mer om oss på jenseneducation.se 
Du kan också följa oss på LinkedIn för att få de senaste uppdateringarna om JENSEN education.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan