JENSEN work söker nu en handledare till projekt Stöd och Matchning!

JENSEN work erbjuder högkvalitativa tjänster inom karriär, arbetsmarknad och arbetsmarknadsinriktade utbildningar runt om i Sverige. Hos oss arbetar personer som har lång och bred erfarenhet från arbetsmarknaden, karriär- och rekryteringsfrågor och olika insatser i samarbete med privata aktörer i näringslivet, Försäkringskassan och Arbetsförmedlingen.

Nu söker vi efter en handledare till projekt Stöd och Matchning! Arbetet som personliga yrkeskonsult innebär att matcha och stödja människor ut i arbete eller hjälpa dem hitta vägen till arbete via studier. Du kommer att jobba med människor både enskilt och i grupp genom individuella samtal, workshops och företagsbesök. Syftet är att utveckla den arbetssökandes färdigheter i att kunna själv söka arbete och/eller utbildning på ett aktivt och medvetet sätt mot ett tydligt yrkesmål.

Kvalifikationer

Alternativ 1

Utbildning: Minst 120 hp (80 hp enligt tidigare system) eller motsvarande poäng från yrkeshögskola inom områdena: Arbetsliv, organisation och personalarbete, studie och yrkesvägledning, företagsekonomi, arbetslivspsykologi, beteendevetenskap, arbetsterapeut- eller socionomutbildning.

Arbetslivserfarenhet:  Minst två års arbetslivserfarenhet motsvarande heltid.

Alternativ 2

Utbildning: Minst ett års heltidsstudier på eftergymnasial nivå med minst godkänt resultat. 

Arbetslivserfarenhet: Minst tre års arbetslivserfarenhet motsvarande heltid i något eller några av följande yrken eller arbetsuppgifter:

 • Arbetsledning med personalansvar
 • Rekrytering
 • Omställningsarbete för arbetssökande
 • Studie- och yrkesvägledning
 • Handläggning i personalfrågor (dock ej enbart personaladministration)
 • Arbete med arbetslivs- och arbetsmarknadsfrågor
 • Arbete med social- och gruppsykologi
 • Karriärvägledning 

Du ska ha erhållit arbetslivserfarenheten under de senaste fem åren räknat från den dag personen tillträdde anställningen som handledare i den upphandlade tjänsten. Även deltid kan godkännas om arbetstiden sammanräknat under de senaste fem åren motsvarar heltid under tre år.

Formella krav

 • Förmåga att kommunicera tydligt på svenska i tal och skrift.
 • Mycket goda kunskaper i att använda datorbaserade ordbehandlings- och presentationsprogram, email samt internet.
 • Goda kunskaper i engelska motsvarande minst Engelska A på gymnasienivå.
 • Mycket god kompetens i att kunna skapa/anpassa digitala ansökningshandlingar på ett professionellt sätt.

Meriterande

 • Tidigare erfarenhet av att ha arbetat med Stöd och Matchning eller inom bemanning- och rekryteringsbranschen.
 • Goda färdigheter i andra relevanta språk.
 • Goda färdigheter i Google-plattform samt inom social medier.

Servicekänsla och lyhördhet kommer naturligt för dig och du är van att ha mycket kontakt med andra människor. Din förmåga att skapa goda och långsiktiga affärsrelationer är stor. Du bör ha ett möjlighetsorienterat förhållningssätt och verkligen brinna för att deltagarna ska lyckas komma i arbete eller studier. Som person är du förtroendeingivande och affärsmässig. 

JENSEN education karaktäriseras av sunda värderingar och god förståelse för människan bakom arbetet. Vi är därför måna om att våra medarbetare tillför positiv energi och bidrar till trivsel och samarbete, vilket också gör det viktigt att du ser dig själv som en lagspelare. Slutligen, ser vi gärna att du är ansvarstagande och är bra på att organisera och planera din tid.  

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Information 
Tjänsten är på uppdrag av Arbetsförmedlingen och utlyses i Hudiksvall.

Anställningsform
Timanställning i första hand på grund av varierande behov. Tjänstens omfattning är mellan 20-100 % och placerad vid Trädgårdsgatan 17 i Hudiksvall. Tillträde enligt överenskommelse.

Din ansökan
Du ansöker genom att registrera din profil och bifoga ett personligt brev, CV och tjänstgöringsintyg/betyg i vårt rekryteringssystem. Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas tyvärr inte. Sista ansökningsdatum är 31 januari. Om du känner att du är rätt person, sök tjänsten omgående då intervjuer hålls löpande och tillsättning av tjänsten kan komma att ske innan sista ansökningsdatum.  

Kontaktuppgifter
Vill du veta mer om tjänsten och hur det är att jobba hos oss, vänligen kontakta Platschef Alecia Irons på 070 090 30 59 eller alecia.irons@jenseneducation.se.

Välkommen med din ansökan!

Ansökan