JENSEN grundskola Kvarnsjön söker lärare i franska

Vill du vara med och bygga Sveriges bästa grundskola? Nu finns det en unik möjlighet att få bli en del av ett framstående och väletablerat utbildningsföretag. I augusti 2020 slog vi upp portarna till vår helt nybyggda f-9 skola kring området Uttran i Tumba, i ljusa och toppmoderna lokaler, samt direkt närhet till naturen. Nu söker JENSEN grundskola Kvarnsjön lärare i franska i kombination med annat ämne, som precis som vi brinner för kunskap och bildning! 

JENSENs grundskolor skiljer sig från mängden. Disciplin, struktur och ambitiösare tempo präglar vårt koncept och skapar både studiero och trivsel i toppklass. På våra grundskolor förväntas alla lärare ta ett stort ansvar för att utforma sin egna undervisning, samtidigt bistår vårt koncept med flera konkreta metoder som alla arbetar med. Genom att våra lärare arbetar på samma sätt i frågor rörande struktur, studiero och trygghet, uppnår vi den kraft som behövs för framgångsrika resultat.

Värt att känna till är att JENSEN grundskola under flera år nått mycket höga nivåer i genomförda medarbetarundersökningar. Ett koncept som gör lärarna till auktoriteter, konkreta/fungerande metoder och arbetsglädje över att jobba tillsammans med mer likasinnade lärare är troligtvis några av de bidragande faktorerna.

Kvalifikationer
Vi söker en driven och trygg lärare med dokumenterat goda resultat. Du har behörighet att undervisa i årskurs 6-9, gärna i franska i kombination med annat ämne. Det är meriterande om du innehar ämneskombinationen franska och svenska samt har erfarenhet av yrkesliv utanför skolan. Du undervisar på ett inspirerande sätt och engagerar dig i eleverna på deras väg mot goda studieresultat, genom ett coachande förhållningssätt. Som tydlig ledare skapar du trygghet och är en förebild för dina elever. Du har en god samarbetsförmåga och är initiativtagande. Du är tydlig och strukturerad. Vi ser gärna att du har en kompetens inom eller ett intresse för det digitala lärande.

Anställningsform
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde snarast eller enligt överenskommelse. För denna tjänst tillämpar vi ferietjänst och 6 månader provanställning.

Din ansökan
Du ansöker genom att registrera din profil och bifoga ett personligt brev och CV i vårt rekryteringssystem. Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte. Skicka gärna din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande. Mer information om vår rekryteringsprocess hittar du på vår hemsida under lediga jobb. 

Första steget i vår rekryteringsprocess är att genomföra två tester (Mint och Matrigma). Testlänkar skickas på mail direkt efter inskickad ansökan och du får återkoppling på testerna direkt efter att du har genomfört dem.

Vill du veta mer om tjänsterna, vänligen kontakta rektor Päivi Säteri på 073-773 10 53 eller paivi.sateri@jenseneducation.se

Läs mer på jenseneducation.se och om att jobba med oss!
Du kan också följa oss på LinkedIn för att få de senaste uppdateringarna om JENSEN education.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan