JENSEN gymnasium Eskilstuna söker Administratör

Nu söker JENSEN gymnasium Eskilstuna dig som vill arbeta som Administratör i ett av Sveriges mest framgångsrika entreprenörsföretag. 

Hösten 2020 öppnade vi vårt gymnasium i ljusa lokaler i centralt belägen fastighet på Rademachergatan 34, ett kvarter från Kungsgatan, Eskilstunas gågata. Nära till grönområden såsom Strömsholmen och Rothoffsparken. All tänkbar service, butiker, gym, restauranger och caféer endast ett stenkast bort. Tågstationen ligger ca 400 m bort med bra förbindelser till bland annat Stockholm och Västerås. Vi är främst ett teoretiskt gymnasium och erbjuder ekonomi-, naturvetenskaps-, teknik- och samhällsvetenskapsprogrammet.

I rollen som administratör ansvarar du för administrationen på enheten. Dina viktigaste uppgifter är att utföra administrativa rutiner samt att ge hög service till våra elever. Du arbetar i nära samarbete med rektor och har daglig kontakt med elever och externa leverantörer.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden  

  • Elevadministration (Adelanet, Dexter, CSN, in- och utskrivning, skolpengsfakturering, betygsadministration, Busskort, Campus m.m.) 
  • Expeditionsfrågor, såsom svara i telefon, möta och stödja elever, besökare mm.
  • Vikarieanskaffning
  • Upprätta och sammanhålla ordning bland skolans blanketter, elev-, föräldra- och personallistor samt på skolgemensam dokumentation.
  • Sammanhålla lokalansvar. I detta avhjälpa enklare åtgärdsbehov och initiera avhjälpande åtgärder vid större åtgärdsbehov via avtalade stödaktörer.
  • Stödja rektor i administrativa frågor.
  • Svara för inköp av förbrukningsmaterial och fakturahantering.
  • Posthantering (dagliga postärenden, hantera leveranser till och från skolan).
  • Löpande rapportering från skolan, internt och externt.

Kvalifikationer
Vi söker en självgående administratör med erfarenhet från administrativt arbete i skola och/eller som skolvärd. Du har erfarenhet av samordningsuppdrag, expeditionsarbete och lokalansvar. Du har mycket goda IT-kunskaper och gärna erfarenhet av Adelanet och Dexter. Som person är du strukturerad, kommunikativ, initiativrik och serviceminded. Du har gott om tålamod och ett bra ordningssinne.

Tjänsten kan eventuellt kombineras med en Studie-och yrkesvägledarroll om du uppfyller kvalifikationer för en sådan tjänst.

Anställningsform
Tjänsten är en tillsvidareanställlning med en tjänstgöringsgrad på 50 %. Stardatum för tjänsten är enligt överenskommelse, dock senast den 1 juni.

Din ansökan
Du ansöker genom att registrera din profil och bifoga ett personligt brev och CV i vårt rekryteringssystem. Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte. Skicka gärna din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande. Mer information om vår rekryteringsprocess hittar du på vår hemsida under lediga jobb. 

Första steget i vår rekryteringsprocess är att genomföra två tester (Mint och Matrigma). Testlänkar skickas på mail direkt efter inskickad ansökan och du får återkoppling på testerna direkt efter att du har genomfört dem.

Kontaktuppgifter
Vill du veta mer om tjänsten och hur det är att jobba hos oss, vänligen kontakta Rektor Catrin Lundberg på catrin.lundberg@jenseneducation.se.

Varmt välkommen med din ansökan! 

Ansökan