JENSEN förskola Nobelberget söker förskollärare som vill mer

Vill du vara med och bygga Sveriges bästa förskola? Nu finns det en unik möjlighet att få bli en del av ett framstående och väletablerat utbildningsföretag. JENSEN har idag 12 förskolor i Stockholm, Nacka Uppsala, Malmö och Västerås som kännetecknas av engagerade pedagoger som tillsammans med ledningen skapat en stabil, trygg verksamhet med hög kvalitet och som har en hög kundnöjdhet och medarbetarnöjdhet. 

JENSEN förskola Nobelberget är en helt ny förskola i Sickla (Nacka) som öppnade i början på 2021. Förskolans arkitektur är unik i sitt slag och bakom konstruktionen står White arkitekter. Förskolan har sex avdelningar, en gemensam matsal och ateljé på bottenvåningen. Intill matsalen finns vårt kök där vår kock lagar maten från grunden i linje med vårt hälsokoncept. 

Detta erbjuder vi dig som förskollärare:

 •  Sex timmars reflektionstid varje vecka.
 •  Bra förutsättningar att ta ditt lagstadgade ansvar att bedriva undervisning, genom att erbjuda dig stöd i form av tydliga modeller och metoder.
 •  Förskollärardagar varje termin, där du träffar förskollärare från företagets andra förskolor för reflektioner, diskussioner och nätverkande.
 •  En tydlig ledningsorganisation och ett närvarande ledarskap.
 •  Friskvårdsbidrag.
 •  Arbetskläder.
 •  Pedagogiska måltider.
 •  Kompetensutveckling.
 •  Extra möjlighet till återhämtning.

Vi vill coacha barnen till att tro på sig själva och ge dem utrymme att påverka sitt eget lärande så de kommer att bemöta sin framtid med en känsla av att de kan, vill och vågar. Vi lägger stort fokus på medveten undervisning som sker i ett lekfullt, upptäckande samspel mellan barn och pedagoger. Som förskollärare tar du stolt ditt ansvarar för att planera, genomföra, följa upp samt utvärdera undervisningen tillsammans med ditt team.

JENSEN har en hälsoprofil vilket innebär en helhetssyn på barnens hälsa utifrån kost, fysiska aktiviteter och återhämtning i form av vila och mindfulness. Som pedagog är du en förebild för barnen, därför förväntar vi oss att även du värnar om din egen hälsa.

Vi tror på varje individs förmåga att, med hjälp av utmaningar på rätt nivå, växa till sitt bästa jag. Kom och bli ditt bästa jag hos oss!

Kvalifikationer

 • Du är legitimerad alt. examinerad förskollärare.
 • Du är tydlig och medveten i ditt ledarskap.
 • Du vill och kan analysera verksamheten och använda slutsatserna för att driva den framåt.
 • Du trivs med att bedriva undervisning både ute och inne.

Anställningsform
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering på JENSEN förskola Nobelberget. Tillträde enligt överenskommelse. För den här tjänsten tillämpar vi 6 månader provanställning.

Din ansökan
Du ansöker genom att registrera din profil och bifoga ett personligt brev och CV i vårt rekryteringssystem via vår hemsida. Där kan du också hitta mer information om vår rekryteringsprocess. Skicka gärna din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande. Vi tar enbart emot ansökningar via webben; ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte. 

Inom förskolan måste du enligt lag (2000:873) visa upp ett utdrag från belastningsregistret. Beställningsblanketten kan hämtas på www.polisen.se. Beställ ditt utdrag redan idag, det tar upp till 14 dagar att få utdraget.

Vill du veta mer om tjänsten och hur det är att arbeta hos oss, vänligen kontakta Rektor Therese Sporrong på therese.sporrong@jenseneducation.se eller 073-773 18 27.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan