Systemutvecklare sökes till JENSEN education

Är du intresserad av att arbeta hos oss på JENSEN? Nu söker vi dig som kan ta integrationen mellan våra system till nästa nivå!
JENSENs utbildningskoncept "Träning för verkligheten" genomsyrar all verksamhet. Vi är en arbetsplats med stark företagskultur där ordning och reda, hälsoprofil, formell dresscode och mental träning står i centrum. Vi kan erbjuda en arbetsplats där vi arbetar för teamwork och medarbetare som trivs. På vår senaste medarbetarenkät rekommenderar hela 94% oss som arbetsplats, 4,7 av 5 medarbetare trivs med sina kollegor och 4,7 av 5 trivs med sin chef.

Arbetsbeskrivning
I ditt arbete kommer du att arbeta både självständigt och i ett team tillsammans med 2-3 andra programmerare. Ditt ansvar kommer att vara att hålla data integrationer mellan våra system fungerande och samtidigt utveckla dem. Du blir en nyckelperson som kommer hantera verksamhetskritiska system som behöver fungera utan driftstopp. I arbetet behöver du kunna lösa problem som kommer upp både själv och tillsammans med de övriga i teamet. Du kommer ha din arbetsplats främst på JENSENs huvudkontor i Gamla Stan och arbeta nära IT-chef och stabsfunktioner. Som systemutvecklare blir du också en del av vår IT-stab som även innefattar drift och support av våra IT-system med fem medarbetare, totalt blir vi efter denna rekrytering 10 medarbetare på IT-staben. Du arbetar normalt 40 timmars per vecka med fem veckors semester. Kollektivavtal finns.

Verktyg som du kommer att möta i arbetet:

  • Postman
  • (Apigee)
  • Bitbucket eller Git, van att arbeta med versionshantering
  • Google cloud services - Computer engine, app engine, cloud tasks, cloud functions
  • Googles APIer för att skapa och uppdatera konton, grupper m.m.
  • Command line

Detta söker vi
Du ska vara bra på att arbeta med dataflöden mellan olika system genom att bl.a. kunna arbeta mot externa API:er samt utveckla egna API:er. Du behöver vara bra på att arbeta i en miljö där man behöver ta reda på saker själv och lista ut hur de fungerar samt van att dokumentera arbetet.

Du behöver ha goda kunskaper i programmeringsspråken:

  • NodeJS
  • Typescript
  • SQL
  • PHP

Du bör ha erfarenhet av autentisering genom auth tokens såsom exempelvis OAuth.

Meriterande
Erfarenhet av att arbeta mot frontend: HTML, CSS, Angular +v5.

Anställningsform 
Tjänsten kommer vara en tillsvidareanställning på heltid med tillträde snarast. För den här rollen tillämpar vi provanställning på 6 månader.

Din ansökan
Du ansöker genom att registrera din profil och bifoga ett personligt brev och CV i vårt rekryteringssystem. Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte. Vi vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt, då urval sker löpande. Mer information om vår rekryteringsprocess hittar du på vår hemsida under jobba med oss. 

Första steget i vår rekryteringsprocess är att genomföra två tester (MINT & Matrigma). Testlänkar skickas på mail direkt efter inskickad ansökan och du får återkoppling på testerna direkt efter att du har genomfört dem.

Kontaktuppgifter 
Vill du veta mer om tjänsten och hur det är att jobba hos oss, vänligen kontakta IT chef Martin Carlsson på 0722-53 06 76 eller martin.carlsson@jenseneducation.se 

Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

Ansökan