JENSEN grundskola Sickla söker lärare i moderna språk

Hösten 2021 startar vi en nybyggd grundskola på Planiavägen i Sickla, Nacka kommun. Är du en erfaren eller nybliven lärare med höga ambitioner? Lockas du av att arbeta efter ett beprövat koncept samt vill arbeta på en skola med positiv och lösningsfokuserad arbetsplatskultur? Då hoppas vi att ni vill söka tjänst hos oss som grundskollärare i moderna språk!

JENSEN grundskola Sickla kommer ha en egen idrottshall, eget kök och alla specialsalar. Första året erbjuder vi plats för elever från F-klass till årskurs 7, och 2023 kommer JENSEN grundskola Sickla vara en F-9 skola med ca 750 elever.

JENSENs utbildningskoncept "Träning för verkligheten" genomsyrar all verksamhet. Vi är en arbetsplats med stark företagskultur där ordning och reda, hälsoprofil, formell dresscode och studiero är centrala begrepp. Vi kan erbjuda en stark teamkänsla med medarbetare som trivs och tar ansvar för helheten. På vår senaste nationella medarbetarenkät rekommenderar hela 94% oss som arbetsplats.

Bildning är målet. Vi fokuserar mycket på att utveckla elevernas förmågor inom läsning, skrivande och matematik. Vi undervisar för att våra elever ska nå en mycket hög kunskapsnivå och utveckla sitt eget tänkande. För oss är det självklart att läraren är ledare i klassrummet och vi har höga positiva förväntningar på disciplin och elevernas uppförande.

Kvalifikationer
Vi söker en driven och trygg lärare med dokumenterat goda resultat. Du har behörighet att undervisa i årskurs 6-9 i moderna språk (franska, spanska, tyska), gärna i kombination med annat ämne. Du undervisar på ett inspirerande sätt och engagerar dig i eleverna på deras väg mot goda studieresultat genom ett coachande förhållningssätt. Som tydlig ledare skapar du trygghet och är en förebild för dina elever. Du har en god samarbetsförmåga och är initiativtagande. Du är tydlig och strukturerad. Vi ser gärna att du har en kompetens inom eller ett intresse för det digitala lärandet.

Anställningsform
Tjänsterna är ferietjänster på heltid eller deltid med tillträde i augusti 2021 eller enligt överenskommelse. För den här tjänsten tillämpar vi 6 månader provanställning.

Din ansökan
Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. Vi tar endast emot ansökningar via webben. Mer information om vår rekryteringsprocess hittar du på vår hemsida under "Jobba med oss". 

Första steget i vår rekryteringsprocess är att genomföra två tester (Mint och Matrigma). Testlänkar skickas på mail direkt efter inskickad ansökan och du får återkoppling på testerna direkt efter att du har genomfört dem.

Kontaktuppgifter
Vill du veta mer om tjänsterna, vänligen kontakta grundskolechef Mats Rosén på 070-72 72 746 eller mats.rosen@jenseneducation.se. alt. TF. rektor Viktoria Bjuström på viktoria.bjurstrom@jenseneducation.se eller 073-773 18 89.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan