Vi växer och söker en junior controller

JENSEN education växer och vi behöver nu stärka upp vår ekonomistab med en junior controller! Ekonomistaben består av ett team om 5 personer som har ett nära samarbete där du kommer rapportera direkt till ekonomichef men även senior controller. Det ger dig möjlighet att lära dig brett och utvecklas i din roll. Din roll kommer att vara central i vår internredovisning, vilket bland annat innebär att utveckla tillförlitliga processer på ett effektivt sätt. Vi söker dig som vill ta nästa steg och utvecklas i din yrkesroll som ekonom och ta del i olika förekommande arbetsuppgifter på en ekonomiavdelning.

Vi erbjuder dig

  • Goda utvecklingsmöjligheter och förutsättningar att växa i din roll
  • Kommunikativt ledarskap som tillåter omväxling och stort eget ansvar för rätt person
  • Central arbetsplats i fina lokaler i Gamla Stan

Arbetsuppgifter 

Din huvudsakliga uppgift blir att uppdatera data och sammanställa rapporter för löpande analys men också behjälplig inför månads- och terminsrapportering. I rollen kommer du hantera löpande frågor och agera “first line support” till våra verksamhetschefer gällande prognos och utfall, med stöd av senior controller.  Du deltar i arbetet med analys, hitta relevanta korrelationer och föreslå åtgärder utifrån resultaten. Du bidrar till att effektivisera arbetet genom att utveckla processer eller föreslå nya sätt att arbeta. Tjänsten innebär också andra ekonomiuppgifter, där du kommer vara en brygga mellan intern och extern redovisning och även agera backup för uppgifter i vår extern redovisning. Vi arbetar nära och våra ansvarsområden går ofta in i varandra. Vår systemmiljö är komplex, där vi behöver vara snabba med förändringar, men samtidigt ha stenkoll på bakomliggande processer och säkerställa att vi håller kvalitet och tillförlitlig data. 

Vi söker dig som

  • Har högskoleutbildning inom ekonomi
  • Har erfarenhet av att arbeta med prognos och uppföljning
  • Har mycket goda kunskaper i Excel
  • Har en mycket god systemteknisk förmåga
  • Erfarenhet av redovisning är meriterande

Din profil

Du präglas av ett starkt driv att fullfölja projekt in i mål. Du är som person noggrann och strukturerad och besitter en god förmåga att planera ditt arbete i en föränderlig miljö med högt tempo. Du är analytisk och har en känsla för detaljer. Du trivs med att ta stort  ansvar men också att arbeta i team. Vidare är du prestigelös och nyfiken till att lära olika delar och avlasta där det behövs. 

För att lyckas i rollen ser vi det som naturligt att du delar JENSENS värderingar och hälsokoncept.

Anställningsform

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start enligt överenskommelse. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Din ansökan

Du ansöker genom att registrera din profil och bifoga ett personligt brev och CV i vårt rekryteringssystem. Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt kan tyvärr ej behandlas. Vi vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2021-04-19. Urval sker löpande.

Första steget, efter inskickad ansökan, i vår rekryteringsprocess är att genomföra två tester, Mint och Matrigma. Testlänkar skickas på mail och återkoppling på testerna får du direkt efter att du har genomfört dem.

Kontaktuppgifter 

Vill du veta mer om tjänsten och hur det är att jobba hos oss, vänligen kontakta Ann Edström, ekonomichef på ann.edstrom@jenseneducation.se 

 

Ansökan