JENSEN förskola Kungsholmen söker förskollärare som vill mer

Vill du vara med och bygga Sveriges bästa förskola? Nu finns det en unik möjlighet att få bli en del av ett framstående och väletablerat utbildningsföretag. JENSEN har idag 12 förskolor i Stockholm, Nacka Uppsala, Malmö och Västerås som kännetecknas av engagerade pedagoger som tillsammans med ledningen skapat en stabil, trygg verksamhet med hög kvalitet och som har en hög kundnöjdhet och medarbetarnöjdhet. 

I augusti 2020 startade vi JENSEN förskola Kungsholmen på Alströmergatan 45B i fantastiska lokaler från 1900-talet som vi varsamt renoverat så att de anpassas till vår verksamhet. Förskolan erbjuder plats för ca 50 barn, fördelat på tre avdelningar i åldrarna 1-5 år och har en egen gård mitt i stan. JENSEN förskola har en helhetssyn på vad som krävs för att varje barn ska uppnå sin fulla potential och utvecklas till en trygg individ. Vi vill att barnen ska uppleva en glädjefylld och utvecklande tid på förskolan. Hos oss tränas barnen att successivt ta mer eget ansvar för att underlätta övergången till grundskolan. Vi ser till varje barns individuella behov och ger dem stimulans och utmaningar för att utvecklas.

Detta erbjuder vi dig som förskollärare:

 •  Sex timmars reflektionstid varje vecka.
 •  Bra förutsättningar att ta ditt lagstadgade ansvar att bedriva undervisning, genom att erbjuda dig stöd i form av tydliga modeller och metoder.
 •  Förskollärardagar varje termin, där du träffar förskollärare från företagets andra förskolor för reflektioner, diskussioner och nätverkande.
 •  En tydlig ledningsorganisation och ett närvarande ledarskap.
 •  Friskvårdsbidrag.
 •  Arbetskläder.
 •  Pedagogiska måltider.
 •  Kompetensutveckling.
 •  Extra möjlighet till återhämtning.

Vi vill coacha barnen till att tro på sig själva och ge dem utrymme att påverka sitt eget lärande så de kommer att bemöta sin framtid med en känsla av att de kan, vill och vågar. Vi lägger stort fokus på medveten undervisning som sker i ett lekfullt, upptäckande samspel mellan barn och pedagoger. Som förskollärare tar du stolt ditt ansvarar för att planera, genomföra, följa upp samt utvärdera undervisningen tillsammans med ditt team.

JENSEN har en hälsoprofil vilket innebär en helhetssyn på barnens hälsa utifrån kost, fysiska aktiviteter och återhämtning i form av vila och mindfulness. Som pedagog är du en förebild för barnen, därför förväntar vi oss att även du värnar om din egen hälsa.

Kvalifikationer

 • Du är legitimerad alt. examinerad förskollärare.
 • Du är tydlig och medveten i ditt ledarskap.
 • Du vill och kan analysera verksamheten och använda slutsatserna för att driva den framåt.
 • Du trivs med att bedriva undervisning både ute och inne.

Anställningsform
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering på JENSEN förskola. Tillträde enligt överenskommelse. För den här tjänsten tillämpar vi 6 månader provanställning.

Din ansökan
Du ansöker genom att registrera din profil och bifoga ett personligt brev och CV i vårt rekryteringssystem via vår hemsida. Där kan du också hitta mer information om vår rekryteringsprocess. Skicka gärna din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande. Vi tar enbart emot ansökningar via webben; ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte. 

Första steget, efter inskickad ansökan, i vår rekryteringsprocess är att genomföra två tester, Mint och Matrigma. Testlänkar skickas på mail och du får återkoppling på testerna direkt efter att du har genomfört dem.

Inom förskolan måste du enligt lag (2000:873) visa upp ett utdrag från belastningsregistret. Beställningsblanketten kan hämtas på www.polisen.se. Beställ ditt utdrag redan idag, det tar upp till 14 dagar att få utdraget.

Vill du veta mer om tjänsten och hur det är att arbeta hos oss, vänligen kontakta Rektor Linda Sander på linda.sander@jenseneducation.se eller 0736 40 64 67.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan