JENSEN education söker lärarvikarier till Stockholm

Vill du arbeta extra som lärare och få erfarenhet från ett företag med höga ambitioner och som strävar efter att ligga i framkanten inom skolväsendet? Nu har du möjlighet att bli en del av vår vikariepool i Stockholm! 

Är du intresserad av att arbeta på gymnasiet eller grundskolan? Genom att ansöka till Vikariepoolen Stockholm har du möjlighet att få erfarenhet av ett eller flera av våra verksamhetsområden. Du bestämmer själv vart du är intresserad att arbeta. Fördelen med att vi har en gemensam vikariepool i Stockholm är att det finns ett större utbud av arbetspass för dig att välja mellan. 

Arbetsuppgifter
Att arbeta i vår vikariepool innebär att stötta upp verksamheten som lärare när behov uppstår. Det handlar främst om korta uppdrag som kan passa bra för dig som studerar eller har annan sysselsättning, men det kan även öppnas möjligheter för längre anställningar för den som önskar.

Vi arbetar enligt ett pedagogiskt koncept som vi kallar Träning för verkligheten. Då det är viktigt att även våra vikarier arbetar på samma sätt, går vi igenom detta vid ett eventuellt intervjutillfälle.

Vi söker 
Vi söker dig som kan undervisa i flera ämnen. Vi ser gärna att du antingen studerar på högskola/universitet eller har en examen. Det är meriterande om du har kompetens inom matematik eller naturvetenskap samt har erfarenhet av att arbeta inom gymnasieskola och/eller grundskolan. Det är också meriterande om du har erfarenhet av att arbeta som ledare inom någon idrott. 

Som person är det viktigt att du har ett starkt intresse och förmåga att hjälpa andra. Du är en trygg och coachande person som är uppmärksam och tydlig i ditt bemötande. Du är också initiativtagande, pedagogisk och kommunikativ samt att du har förmåga och viljan att vara ledare i klassrummet. I rollen som lärarvikarie arbetar du självständigt, men givetvis med dialog med en lärare och elever på skolan. 

För oss är det viktigt att du har möjlighet att rycka in med kort varsel och är flexibel med tider.

Varför JENSEN?
JENSEN är en arbetsplats för dig med höga ambitioner. Att arbeta extra hos oss är en bra start för karriären. Vi är ett företag med stark JENSEN-anda där vi värdesätter framåtanda och stort engagemang. Vi har en stark hälsoprofil och värdesätter teamkänsla.

På JENSEN education har vi nöjda medarbetare. I vår senaste medarbetarenkät från vårterminen rekommenderar 94% av våra anställda JENSEN som arbetsplats. 

Vill du vara en del av detta innovativa företag som arbetar för att vara Sveriges bästa utbildningsföretag? Då ska du söka dig till JENSEN educations vikariepool!

Din ansökan
Du ansöker genom att registrera din profil och bifoga ett personligt brev och CV i vårt rekryteringssystem. Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte. Vi vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt, urval sker löpande. Mer information om vår rekryteringsprocess hittar du på vår hemsida under "Jobba med oss". 

Första steget i vår rekryteringsprocess är att genomföra ett test (Matrigma). Testlänk skickas på mail direkt efter inskickad ansökan och du får återkoppling på testet direkt efter att du har genomfört dem.

Kontaktuppgifter
Har du frågor eller vill veta mer om vikariepoolen vänligen mejla till hr@jenseneducation.se

För att kunna arbeta som vikarie hos oss behöver du ett prickfritt utdrag ur belastningsregistret. Du hittar blanketten på polisens hemsida. Beställ i god tid, det tar minst 14 dagar att få utdraget.

Läs mer om oss på jenseneducation.se
Du kan också följa oss på LinkedIn för att få de senaste uppdateringarna om JENSEN education.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan