Lärare i fritidshem och fritidspedagog sökes till JENSEN grundskola Bro Mälarstrand

Vi söker Lärare i fritidshem och en fritidspedagog till vår nybyggda F-9 skola! Hösten 2021 startar vi en nybyggd grundskola på Bro Mälarstrand i Upplands Kommun. 

JENSEN grundskola Bro-Mälarstrand kommer första året att erbjuda plats för elever från förskoleklass till årskurs 3. Intresset från föräldrar och elever är stort och redan idag är klassrna fulltaliga. Fullt utbyggd kommer JENSEN grundskola Bro-Mälarstrand vara en F-9 skola med ca 550 elever. 

JENSENs utbildningskoncept "Träning för verkligheten" genomsyrar all verksamhet. Vi är en arbetsplats med stark företagskultur där ordning och reda, hälsoprofil, formell dresscode och studiero är centrala begrepp. Vi kan erbjuda en stark teamkänsla med medarbetare som trivs och tar ansvar för helheten. På vår senaste nationella medarbetarenkät rekommenderar hela 94% oss som arbetsplats.

Bildning är målet. Vi fokuserar mycket på att utveckla elevernas förmågor inom läsning, skrivande och matematik. Vi undervisar för att våra elever ska nå en mycket hög kunskapsnivå och utveckla sitt eget tänkande. För oss är det självklart att läraren är ledare i klassrummet och vi har höga positiva förväntningar på disciplin och elevernas uppförande.

JENSENS fritidsverksamhet är av hög kvalitet med fokus på att stimulera barnen både intellektuellt och kreativt. Vi arbetar utifrån Lgr11 och skapar trygghet och trivsel för våra elever. Du kommer att vara delansvarig för verksamheten och utvecklingen av Fritidshemmet. En helhetssyn på barnet och elevens hela dag kopplat till läroplanens mål är av högsta prioritet. Du kommer att befinna dig i en dynamisk arbetsmiljö där vi arbetar i team.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är lärare i fritidshem eller är utbildad fritidspedagog med erfarenhet av daglig kontakt med barn och ungdomar från förskoleklass till åk 3.

Du har ett engagemang och driv i att skapa meningsfulla aktiviteter för eleverna. Du är en tydlig ledare som har förmåga att skapa trygghet och trivsel, och en förebild för våra elever. Som person är du kreativ och öppen för nya idéer och synpunkter. Du har en hälsoinriktad livsstil och ett intresse för rörelse och hälsa.

Du har ett coachande förhållningssätt och vana av att arbeta i team. Att ha undervisat och har behörighet i något skolämne är en merit.

Anställningsform
Tjänsterna är tillsvidareanställningar på både heltid och deltid med tillträde i augusti 2021 eller enligt överenskommelse. För den här tjänsten tillämpar vi 6 månader provanställning.

Din ansökan
Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. Vi tar endast emot ansökningar via webben. Mer information om vår rekryteringsprocess hittar du på vår hemsida under "Jobba med oss". 

Första steget i vår rekryteringsprocess är att genomföra två tester (Mint och Matrigma). Testlänkar skickas på mail direkt efter inskickad ansökan och du får återkoppling på testerna direkt efter att du har genomfört dem.

Kontaktuppgifter
Vill du veta mer om tjänsterna, vänligen kontakta grundskolechef Mats Rosén på 070-72 72 746 eller mats.rosen@jenseneducation.se. alt. TF. rektor Viktoria Bjuström på viktoria.bjurstrom@jenseneducation.se eller 073-773 18 89.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan