JENSEN Komvux söker yrkeslärare - Vård och omsorg (Distans)

Vi erbjuder dig möjligheten att få en betydelsefull roll i ett av Sveriges mest framgångsrika entreprenörsföretag. Företaget präglas av tydliga värderingar och engagemang för människors utveckling. JENSEN education har en tydlig hälsoinriktning med betoning av fysiskt och mentalt välbefinnande.

Vi bedriver verksamhet inom SFI, grundläggande, gymnasialt samt flera yrkesprogram. Utöver ett omfattande utbud med teoretiska kurser har vi dessutom flera yrkesutbildningar.

Nu söker vi en legitimerad yrkeslärare som kan hjälpa oss att utveckla och expandera verksamheten. I första hand vill vi att du är med och bygger en organisation inom Vård- och Omsorgsprogrammet med betoning på distanskurser, vi vill att elever ska kunna läsa alla kurser på heldistans.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

  • Bygga kurser i vår lärplattform
  • att i undervisningen följa vuxenutbildningens styrdokument.  
  • organisera APL
  • vara behjälplig att bygga upp programmet över hela landet
  • att tillsammans med utbildningschef skapa arbetsformer enligt upphandling för omvårdnadsprogrammet.
  • att samarbeta med lärarkollegor.  
  • Undervisning i vård- och omsorgsämnen på distans.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har yrkeslärarlegitimation inom vård och omsorg och har erfarenhet av att undervisa i aktuellt ämne inom komvux på distans. Du har vana att arbeta med studerande med olika förkunskapsnivå och förmåga att hjälpa var och en att nå uppsatta mål. Du kan anpassa din kommunikation efter varje individ och har erfarenhet av att genomföra kurser med olika studietakt. Vi ser gärna att du redan har ett upparbetat nätverk i branschen då praktikanskaffning ingår i dina arbetsuppgifter. Du ser och tar tillvara på distansutbildningens möjligheter och rör dig obehindrat i datormiljö. 

Du har höga ambitioner och är van vid krav och kravställande. På sikt kan rollen innebära ledningsansvar. Som person är du lyhörd, kreativ och entreprenöriell. Du har ett stort engagemang och en drivkraft utöver det vanliga. Vår bedömning är att det under hösten 2021 i hög grad handlar om ett projektledningsuppdrag som handlar om planering och utformandet av kurser och endast undervisning i liten utsträckning för att under våren bli mer av ett läraruppdrag. Du kommer ha en kollega som har samma uppdrag, men inom Barn och Fritidsprogrammet.

Anställningsform

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med 6 månaders provanställning med start i augusti 2021 eller enligt överenskommelse. 

Din ansökan

Du ansöker tjänsten via länken nedan. Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte. Urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Kontakt

Vill du veta mer om tjänsten och hur det är att jobba hos oss, vänligen kontakta Biträdande verksamhetschef/ Rektor Ozan Cagatay på 0722-53 69 56 eller mejla till ozan.cagatay@jenseneducation.se

Läs mer på jensen komvux och om att jobba med oss! 

Du kan också följa oss på LinkedIn för att få de senaste uppdateringarna om JENSEN education.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan