JENSEN grundskola Örebro söker lärare i svenska

Vill du jobba i Örebros populäraste skola?
Vi är en personlig skola med hög vuxennärvaro där alla känner varandra vilket skapar trygghet och studiero. Vi är en skola (åk 6-9) med 250 elever, där studierna är i fokus och har höga studieresultat för åk 9. Vi finns i fina och nyrenoverade lokaler i centrala Örebro. Nu söker vi en lärare i svenska som har ett språkutvecklande arbetssätt, som precis som vi brinner för kunskap och bildning! 

Vårt mål är att elevernas bildningsresa startar hos oss. En spännande och glädjefylld resa i att lära sig och mot att bli självständiga, motiverade och kreativa tänkare. Vi har fokus på litteratur, läsande och skrivande som krävs för högre studier. Vi jobbar för att våra elever ska nå en hög kunskapsnivå och utveckla sitt tänkande - att tänka fritt och tänka stort - det är bildning för oss!

Vårt utbildningskoncept “Träning för verkligheten” genomsyrar hur vi arbetar på JENSEN. Det innebär att vi arbetar med studierna i fokus, hög grad av ordning och studiero, elevernas uppträdande och verklig bildning. Vi är en skola för elever och föräldrar med höga ambitioner, det betyder också att vi har höga positiva förväntningar på våra elever. Inom ramen för vår hälsoprofil får våra elever utöva mental träning varje dag, får ta en pedagogisk promenad på dagens längsta lektion. 

På JENSEN grundskola har vi stort fokus på kvalitet och har uppnått bättre resultat vid Skolinspektioner än genomsnittet i riket. Vi är stolta över våra höga resultat gällande bl.a. medarbetarnöjdhet, chefsbetyg och rekommendationer.

Kvalifikationer
Vi söker en driven och trygg lärare med dokumenterat goda resultat som har behörighet att undervisa i årskurs 6-9 i svenska, gärna i kombination med annat ämne. Du undervisar på ett inspirerande sätt och engagerar dig i eleverna på deras väg mot goda studieresultat. 

Anställningsform 
Tjänsten kommer vara en tillsvidareanställning med en sysselsättningsgrad på ca 80-100%, med startdatum 210816 eller enligt överenskommelse. För den här rollen tillämpar vi ferietjänst och provanställning på 6 månader

Din ansökan
Du ansöker genom att registrera din profil och bifoga ett personligt brev och CV i vårt rekryteringssystem. Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt kan tyvärr ej behandlas. Skicka gärna din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att genomföra två tester (Mint och Matrigma). Testlänkar skickas på mail direkt efter inskickad ansökan och du får återkoppling på testerna direkt efter att du har genomfört dem.

Kontaktuppgifter 
Vill du veta mer om tjänsten och hur det är att jobba hos oss, vänligen kontakta rektor Viktoria Bjurström på 073-7731889 eller viktoria.bjurstrom@jenseneducation.se

Läs mer om oss på jenseneducation.se 

Du kan också följa oss på LinkedIn för att få de senaste uppdateringarna om JENSEN education.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan