JENSEN Komvux Stockholm söker lärare i programmering

JENSEN komvux är till för dig som vill utvecklas i din professionella roll och som vill bidra till att våra studerande når framgång. I din roll som lärare på JENSEN komvux får du möjlighet att, tillsammans med engagerade kollegor och närvarande chefer, utveckla och tillämpa distansstudieformens möjligheter för vuxna. Du har stor frihet att utforma din undervisning på ett sätt som utmanar och utvecklar dina kursdeltagare.

Vi söker en engagerad och behörig lärare i programmering och valfritt annat ämne, gärna matematik eller något naturvetenskapligt ämne. 

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

  • För dig som är behörig lärare finns möjlighet att ta fullt ansvar för undervisningen av våra elever som läser på distans eller i klassrum inom din ämneskombination.
  • Motivera och coacha varje elev till goda studieresultat och en positiv kunskapsutveckling enligt nationella styrdokument.
  • Ha god förmåga att hantera grupper med stor skillnad i förkunskapsnivå och individualisera upplägget i kursen för varje deltagare.
  • Hantera administrationen kring en kurs utifrån uppsatta rutiner (exempelvis betygsättning, feedback till studerande, introduktion, salsprov etc).
  • Aktivt bidra till affärsområdets/enhetens hela utveckling och ta ansvar för att verksamheten når sina mål.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har lärarlegitimation och gärna minst ett års yrkeserfarenhet av läraryrket. Vi söker en programmeringslärare med kunskaper i Java, och gärna något annat programmeringsspråk, inom komvux. Du har vana att arbeta med studerande med olika förkunskapsnivå och förmåga att hjälpa var och en att nå uppsatta mål.

Du kan anpassa din kommunikation efter varje individ och har erfarenhet av att genomföra kurser med olika studietakt. Du har ett stort engagemang och en drivkraft utöver det vanliga. Du undervisar på ett inspirerande sätt och engagerar dig i kursdeltagarna och i deras mål och har ett coachande förhållningssätt. Som person är du kreativ och öppen för nya idéer och synpunkter. Du är lyhörd, stresstålig och har hög ansvarskänsla. Du har en hälsoinriktad livsstil.

Anställningsform
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start 210524 eller enligt överrenskommelse snarast möjligt.

Din ansökan
Du ansöker tjänsten via länken nedan. Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annant sätt behandlas inte. Urval sker löpeande så skicka in din ansölan så snart som möjligt.

Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten och hur det är att jobba hos oss, vänligen kontakta Rektor Johanna Lokeheim, på 073-7733144 eller mejl johanna.lokeheim@jenseneducation.se.

Läs mer på jensenkomvux.se och om att jobba med oss! 
Du kan också följa oss på LinkedIn för att få de senaste uppdateringarna om JENSEN education.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan