Specialpedagog/ specialpedagogisk kompetens sökes till JENSEN grundskola Linköping

JENSEN grundskola Linköping ligger i nyrenoverade lokaler i hjärtat av centrala Linköping. Nu söker vi dig som brinner för de specialpedagogiska frågorna. Kanske är du idag specialpedagog, speciallärare eller lärare med mycket god specialpedagogisk kompetens!

JENSENs utbildningskoncept "Träning för verkligheten" genomsyrar all verksamhet. Vi är en arbetsplats med stark företagskultur där ordning och reda, hälsoprofil, formell dresscode och studiero är centrala begrepp. Vi kan erbjuda en stark teamkänsla med medarbetare som trivs och tar ansvar för helheten. På vår senaste nationella medarbetarenkät rekommenderar hela 94% oss som arbetsplats.

Bildning är målet. Vi fokuserar mycket på att utveckla elevernas förmågor inom läsning, skrivande och matematik. Vi undervisar för att våra elever ska nå en mycket hög kunskapsnivå och utveckla sitt eget tänkande. För oss är det självklart att läraren är ledare i klassrummet och vi har höga positiva förväntningar på disciplin och elevernas uppförande.

Arbetsuppgifter och ansvar

  • Vara en del av elevhälsan och ansvara för skolans arbete med elever i behov av särskilt stöd. 
  • Ansvara för att vi arbetar effektivt med de resurser vi har. 
  • Ansvarig över ansökningar gällande tilläggsbelopp, elever i behov av extra stöd. 
  • Stödjande funktion till medarbetare i specialpedagogiska frågor, handledning. 
  • Stöd till elever i behov av särskilt stöd, en mot en. 
  • Du ska bidra till skolans mål och vara engagerad i hela skolans utveckling. 
  • Coachansvar

Du ska bidra till att eleverna når kunskapskraven och sin fulla potential. Du ska främja elevernas utveckling och lärande. Detta sker till exempel genom lektionsbesök, observationer, kartläggning, tester, handledning och metodutveckling. 

Kvalifikationer
Vi söker dig med yrkeserfarenhet från någon skolform samt erfarenhet av undervisning av elever i behov av särskilt stöd. Du bör ha god vana vid att arbeta med åtgärdsprogram. Du har ett engagemang och driv utöver det vanliga. Du är en tydlig ledare som skapar trygghet och är en förebild för dina elever. Du undervisar på ett inspirerande sätt och engagerar dig i eleverna och i deras mål genom ett coachande förhållningssätt. Som person är du kreativ och öppen för nya idéer och synpunkter. 

Anställningsform
Tjänsten är en tillsvidareranställning på heltid. Tillträde 9 augusti eller enligt överenskommelse. För den här tjänsten tillämpar vi 6 månader provanställning.

Din ansökan
Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. Vi tar endast emot ansökningar via webben. Mer information om vår rekryteringsprocess hittar du på vår hemsida under "Jobba med oss". 

Första steget i vår rekryteringsprocess är att genomföra två tester (Mint och Matrigma). Testlänkar skickas på mail direkt efter inskickad ansökan och du får återkoppling på testerna direkt efter att du har genomfört dem.

Kontaktuppgifter

Vill du veta mer om tjänsten och hur det är att jobba hos oss, vänligen kontakta rektor Sanna Roth på 0737-73 19 18 eller sanna.roth@jenseneducation.se

Läs mer på jensengymnasium.se och om att jobba med oss!
Du kan också följa oss på LinkedIn för att få de senaste uppdateringarna om JENSEN education.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan