JENSEN grundskola Malmö söker specialpedagog/ speciallärare

Vi är en skola som präglas av ordning och tydlighet men också av trygghet och trivsel. Våra engagerade pedagoger drivs av att se alla elever lyckas och nå sin fulla potential. 90% av våra elever och vårdnadshavare rekommenderar skolan och eleverna skattar tryggheten och trivseln på skolan högt.

“Träning för verkligheten” genomsyrar hur vi arbetar på JENSEN. Det innebär på grundskolan att vi arbetar med studierna i fokus, hög grad av ordning och studiero, elevernas uppträdande och verklig bildning. Vi är en skola för elever och föräldrar med höga ambitioner, det betyder också att vi har höga positiva förväntningar på våra elever. JENSEN grunskola Malmö söker en specialpedagog som precis som vi brinner för kunskap och bildning!

Vårt mål är att elevernas bildningsresa startar hos oss. En spännande och glädjefylld resa i att lära sig och mot att bli självständiga, motiverade och kreativa tänkare. Hos oss tränas mental stabilitet och styrka: elever som vågar prova och inte är rädda för att misslyckas i klassrummet eller i livet.

Vi har en hälsoprofil där våra elever får träna mental träning och ta en pedagogisk promenad dagligen.

Som lärare på JENSEN får du en betydelsefull roll hos oss, att främst utveckla och driva undervisningen i ditt ämne men också att bidra till hela JENSEN grundskola Malmös utveckling och kvalitet.

Arbetsuppgifter och ansvar

  • Vara en del av elevhälsan och ansvara för skolans arbete med elever i behov av särskilt stöd. 
  • Ansvara för att vi arbetar effektivt med de resurser vi har. 
  • Ansvarig över ansökningar gällande tilläggsbelopp, elever i behov av extra stöd. 
  • Stödjande funktion till medarbetare i specialpedagogiska frågor, handledning. 
  • Stöd till elever i behov av särskilt stöd, en mot en. 
  • Du ska bidra till skolans mål och vara engagerad i hela skolans utveckling. 
  • Coachansvar

Du ska bidra till att eleverna når kunskapskraven och sin fulla potential. Du ska främja elevernas utveckling och lärande. Detta sker till exempel genom lektionsbesök, observationer, kartläggning, tester, handledning och metodutveckling. 

Kvalifikationer
Vi söker dig med yrkeserfarenhet från någon skolform samt erfarenhet av undervisning av elever i behov av särskilt stöd. Du bör ha god vana vid att arbeta med åtgärdsprogram. Du har ett engagemang och driv utöver det vanliga. Du är en tydlig ledare som skapar trygghet och är en förebild för dina elever. Du undervisar på ett inspirerande sätt och engagerar dig i eleverna och i deras mål genom ett coachande förhållningssätt. Som person är du kreativ och öppen för nya idéer och synpunkter.

Anställningsform 
Tjänsten är ett vikariat med en tjänstgöringsgrad på 100% under perioden 210809 - 220615. För den här rollen tillämpar vi ferietjänst.

Din ansökan
Du ansöker genom att registrera din profil och bifoga ett personligt brev och CV i vårt rekryteringssystem. Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas ej. Urval sker löpande, därför vill vi gärna ha din ansökan så snart som möjligt. Mer information om vår rekryteringsprocess hittar du på vår hemsida under jobba med oss. 

Första steget i vår rekryteringsprocess är att genomföra två tester (Mint och Matrigma). Testlänkar skickas på mail direkt efter inskickad ansökan och du får återkoppling på testerna direkt efter att du har genomfört dem.

Kontaktuppgifter 
Vill du veta mer om tjänsten och hur det är att jobba hos oss, vänligen kontakta Rektor Anton Hultén på 073-773 31 28 eller anton.hulten@jenseneducation.se.

Läs mer om oss på jenseneducation.se  Du kan också följa oss på LinkedIn för att få de senaste uppdateringarna om JENSEN education.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan