JENSEN education söker lärarvikarier utöver det vanliga


Vill du arbeta som lärare och få värdefull arbetslivserfarenhet från en av Sveriges största privata utbildningsföretag? Ett företag med höga ambitioner och som strävar efter att ligga i framkanten inom skolväsendet. Nu har du möjligheten att bli en del av vår vikariepool!

JENSEN education är ett entreprenörsföretag som har byggt alla sina skolor från grunden, med hjälp av rätt medarbetare och en stark JENSEN-anda.

JENSEN education gymnasium bedriver verksamhet i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg, Lund, Jönköping, Linköping, Uppsala, Västerås och Örebro. Vilken ort vill du arbeta på? Vi arbetar löpande rekrytering av kandidater på alla orter för att hitta de vassaste stråna till vår verksamhet.

Arbetsuppgifter
Att arbeta i vår vikariepool innebär att stötta upp verksamheten när behov uppstår. Det handlar främst om korta uppdrag som kan passa bra i samband med utbildning eller annan sysselsättning, men det kan även öppnas möjligheter för längre tidsbegränsade anställningar för den som önskar.

Vi söker
Vi söker främst dig som antingen studerar på högskola/universitet eller har en examen. Vi söker särskilt dig som är kompetent inom matematik och fysik, men även andra ämnen.

Som person är det viktigt att du har ett starkt intresse och förmåga att hjälpa andra. Du är en coachande person som är uppmärksam och tydlig i ditt bemötande. Du är också initiativtagande, pedagogisk och kommunikativ som person. Du har förmåga och viljan att vara ledare i klassrummet.

För oss är det viktigt att du har möjlighet att rycka in med kort varsel och är flexibel med tider.

Varför ska du välja JENSEN?
JENSEN är en arbetsplats för dig med höga ambitioner. Att börja arbeta extra hos oss är en bra inkörsport till arbetslivet. Vi är ett företag med stark JENSEN-anda där vi värdesätter framåtanda och stort engagemang. Vi har en stark hälsoprofil och värdesätter teamkänsla.

På JENSEN education har vi nöjda medarbetare. I vår senaste medarbetarenkät rekommenderar 92% utav våra anställda JENSEN som arbetsplats. Läs mer om medarbetarnas trivsel på vår hemsida.

Vill du vara en del av detta innovativa företag som arbetar mot att vara Sveriges bästa utbildningsföretag? Då ska du söka dig till JENSEN education!

Ansökan
Du ansöker genom att registrera din profil, bifoga CV och personligt brev i vårt rekryteringssystem. Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte. Urval sker löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Mer information om vår rekryteringsprocess hittar du på vår hemsida.  

Är du intresserad av att arbeta i Stockholm, ansök via en egen annons, här. 

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta HR-specialist, Emeli Pettersson, på emeli.pettersson@jenseneducation.se.

Läs mer på jensengymnasium.se och om att jobba med oss! 
Du kan också följa oss på LinkedIn för att få de senaste uppdateringarna om JENSEN education.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan