JENSEN vuxenutbildning söker lärare

JENSEN komvux är till för dig som vill utvecklas i din professionella roll och som vill bidra till att våra studerande når framgång. I din roll som lärare på JENSEN komvux får du möjlighet att, tillsammans med engagerade kollegor och närvarande chefer, utveckla och tillämpa distansstudieformens möjligheter för vuxna. Du har stor frihet att utforma din undervisning på ett sätt som utmanar och utvecklar dina kursdeltagare.

Vi söker engagerade och behöriga lärare som vill arbeta heltid/deltid i kombination med andra uppdrag eller studier. Vi söker också de som har erfarenhet men ännu inte har kvitterat ut sin lärarlegitimation.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

  • För dig som är behörig lärare finns möjlighet att ta fullt ansvar för undervisningen av våra elever som läser på distans eller i klassrum inom din ämneskombination.
  • Motivera och coacha varje elev till goda studieresultat och en positiv kunskapsutveckling enligt nationella styrdokument.
  • Ha god förmåga att hantera grupper med stor skillnad i förkunskapsnivå och individualisera upplägget i kursen för varje deltagare.
  • Hantera administrationen kring en kurs utifrån uppsatta rutiner (exempelvis betygsättning, feedback till studerande, introduktion, salsprov etc).
  • Aktivt bidra till affärsområdets/enhetens hela utveckling och ta ansvar för att verksamheten når sina mål.

Kvalifikationer
Vi söker behöriga lärare med minst ett års yrkeserfarenhet av läraryrket samt gärna med erfarenhet av att undervisa i aktuellt ämne inom komvux. Du har vana att arbeta med studerande med olika förkunskapsnivå och förmåga att hjälpa var och en att nå uppsatta mål. Du kan anpassa din kommunikation efter varje individ och har erfarenhet av att genomföra kurser med olika studietakt. Du har ett stort engagemang och en drivkraft utöver det vanliga. Du undervisar på ett inspirerande sätt och engagerar dig i kursdeltagarna och i deras mål och har ett coachande förhållningssätt. Som person är du kreativ och öppen för nya idéer och synpunkter. Du är lyhörd, stresstålig och har hög ansvarskänsla. Du har en hälsoinriktad livsstil.

Anställningsform
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start enligt överenskommelse. 

Din ansökan
Du ansöker genom att registrera din profil och bifoga ett personligt brev och CV i vårt rekryteringssystem. Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas tyvärr inte. Urval sker löpande, så inkom gärna med din ansökan så snart som möjligt. Mer information om vår rekryteringsprocess hittar du på vår hemsida under lediga jobb.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan