JENSEN grundskola söker lärare i franska, 40 %

 

JENSEN grundskola Uppsala söker en dedikerad och engagerad lärare i franska

Vi slog upp portarna till vår första grundskola hösten 2008. Idag har vi 7 skolor. Tillsammans med våra medarbetare och elever är vårt mål att erbjuda Sveriges bästa grundskola!

JENSEN grundskola är en del av JENSEN education, ett av Sveriges största och mest framgångsrika utbildningsföretag. Sedan starten 1996 har vi arbetat för att förverkliga visionen om en skola som tränar för verkligheten. Vi har själva byggt alla våra skolor från grunden, utifrån de värderingar och den pedagogik vi tror på. På alla våra skolor har vi en tydlig hälsoprofil med betoning på både fysiskt och mentalt välbefinnande.

Vi söker dig som vill utvecklas i din professionella roll och som vill bidra till att våra elever uppnår framgång och goda studieresultat. I din roll som lärare på JENSEN får du möjlighet att, tillsammans med engagerade kollegor och närvarande chefer, ta ett helhetsansvar för skolan. Samtidigt har du stor frihet att utforma din undervisning på ett sätt som utmanar och utvecklar dina elever.

Anställningsform
Tjänsten är en tillsvidaretjänst från och med den 7/1-19 på deltid, 40 %. Vi tillämpar provtjänstgöring. Vi finns i trevliga lokaler på Döbelnsgatan 2 i Uppsala.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden  

• Undervisa i franska samt motivera och leda eleverna till goda studieresultat och en positiv kunskapsutveckling enligt nationella styrdokument. 
• Ta gemensamt ansvar för alla delar av skolans verksamhet. Vara coach för ett antal elever.
• Arbeta aktivt med utveckling av ämnena du undervisar i. 
• Genomföra verksamhetens koncept som en del i undervisningen.

Kvalifikationer

  • Lärarutbildning med lärarlegitimation.
  • Erfarenhet från undervisning i grundskolan.

Vi söker dig som brinner för skolutveckling och vill vara med och bygga en svensk skola i toppklass. Du bör vara en tydlig, kreativ och strukturerad person. Du bör också vara initiativtagande och ha en god samarbetsförmåga. Vidare bör du även ha ett stort intresse av att arbeta med ungdomar samt vara intresserad av motivationsarbete.

Du har förmågan att skapa trygghet och arbetsro i verksamheten. Du trivs i en kvalitetsuppföljande kultur och arbetar aktivt med bedömning, feedback och utvärderingar för att driva utvecklingen på skolan i allmänhet men i dina ämnen i synnerhet. För oss på JENSEN grundskola är hälsa och välbefinnande en viktig byggsten i elevernas utveckling och vi ser oss som föredömen i detta arbete.

Din ansökan
Du ansöker genom att registrera din profil och bifoga ett personligt brev och CV i vårt rekryteringssystem. Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte. Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag, dock senast den 12 december 2018. Mer information om vår rekryteringsprocess hittar du på vår hemsida under lediga jobb.

Vill du veta mer om tjänsten och hur det är att jobba hos oss, vänligen kontakta Tf Rektor Johan Thalin på john.thalin@jenseneducation.se eller telefon 073-773 00 62

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

Ansökan