JENSEN förskola Hyllie Gård söker förskollärare som vill mer

Nu har du chansen att jobba på en av Malmös bästa förskolor! 

JENSEN förskola Hyllie Gård söker nu en engagerad förskollärare som vet att barns nyfikenhet och tilltro till sin egen förmåga är viktiga verktyg i deras lärande. Vi är en förskola med plats för 170 barn där du blir en av 30 medarbetare - och utgör därmed en stor och viktig del av vårt team! 

Tror du, som vi, att om vi coachar barnen till att tro på sig själva och ger dem utrymme att påverka sitt eget lärande så kommer de att bemöta både sin samtid och framtid med en känsla av att de kan, vill och vågar? Är självständighet, självförtroende och god självkänsla är viktiga verktyg för att bli en samhällsmedborgare som möter sin omvärld med respekt, omtanke och engagemang? Då ska du söka till JENSEN förskola Hyllie Gård. Vill du veta mer om hur det är att arbeta på JENSEN? Se vår film!

Du:
* är examinerad/legitimerad förskollärare
* förstår att dina kunskaper är viktiga för att föra barnens utveckling och lärande framåt
* vill och kan analysera verksamheten och använda slutsatserna för att driva den framåt
* har gärna erfarenhet av och/eller intresse kring utomhuspedagogik, hälsa och/eller mindfulness för barn

Vi:
* ger dig sex timmars reflektions-/planeringstid varje vecka
* ger dig förutsättningar att ta ditt lagstadgade ansvar att bedriva undervisning, genom stöd i form av tydliga modeller och metoder
* anordnar förskollärardagar varje termin, där du träffar förskollärare från företagets andra förskolor för reflektioner, diskussioner och nätverkande
* har en tydlig ledningsorganisation och ett närvarande ledarskap
* erbjuder friskvårdsbidrag och arbetskläder
* har pedagogiska måltider
* erbjuder kompetensutveckling

Anställningsform 
Anställningen är en tillsvidareanställning på 100% med start enligt överenskommelse.

Din ansökan
Du ansöker genom att registrera din profil och bifoga ett personligt brev och CV i vårt rekryteringssystem. Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt, sista ansökningsdag 19 december. Observera att urval sker löpande. Mer information om vår rekryteringsprocess hittar du på vår hemsida.

Vi finns i fantastiska lokaler på Hyllie Gårds väg 1. Vill du veta mer om tjänsten, vänligen kontakta förskolechef Susanne Rosén på 073-773 18 82.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan