JENSEN grundskola söker Lärare för fritidshem eller fritidspedagog 100%

JENSEN grundskola Uppsala söker nu en fritidspedagog eller en lärare för fritidshem. Du erbjuds möjligheten att få en betydelsefull roll i ett av Sveriges mest framgångsrika entreprenörsföretag. Företaget präglas av tydliga värderingar och engagemang för människors utveckling. JENSEN education har en tydlig hälsoinriktning med betoning av fysisk och mentalt välbefinnande.

JENSENS fritidsverksamhet som vi kallar JENSEN Team Aktive (JTA). Du kommer att ansvara för verksamheten och utvecklingen av JTA.  En helhetssyn på barnet och elevens hela dag kopplat till läroplanens mål är av högsta prioritet. Du kommer att befinna dig i en dynamisk arbetsmiljö där vi arbetar i team.

Anställningsform
Tjänsten är en tillsvidaretjänst 100% på JENSEN grundskola i Uppsala från och med den 1/4-2019 eller enligt överenskommelse. Vi tillämpar provtjänstgöring.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

  • Undervisning på JTA med planering, genomförande och utvärdering av undervisningen enligt gällande styrdokument.
  • Pedagogiska planeringar kopplade till Lgr11 kap.4
  • Tillsammans med kollegor leda skapa trygghet och trivsel på JTA
  • Kvalitetsutvecklande arbete på JTA.
  • Tillsammans med övriga kollegor bygga och forma vår skola utifrån JENSENs koncept.
  • Genomföra, utveckla och bygga rutiner, arbetssätt och metoder specifika för enheten.

 

Kvalifikationer
Vi söker en lärare för fritidshem/fritidspedagog med erfarenhet av daglig kontakt med barn och ungdomar från förskoleklass till åk 6. Du är utbildad till lärare för fritidshem eller fritidspedagog, eller har motsvarande erfarenhet av att arbeta med barngrupper. Du är väl insatt i läroplanens mål och kan konkret beskriva hur du arbetar för att nå dessa mål.

Du har ett engagemang och driv i att skapa meningsfulla aktiviteter för eleverna. Du är en tydlig ledare som har förmåga att skapa trygghet och trivsel, och en förebild för våra elever. Som person är du kreativ och öppen för nya idéer och synpunkter. Du har en hälsoinriktad livsstil och ett intresse för rörelse och hälsa.

Du har ett coachande förhållningssätt och vana av att arbeta i Team.

Att ha undervisat och har behörighet i något skolämne är en merit

Din ansökan
Du ansöker genom att registrera din profil och bifoga ett personligt brev och CV i vårt rekryteringssystem. Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte. Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag, dock senast den 24/2-19. Tillträde enligt överenskommelse.

Mer information om vår rekryteringsprocess hittar du på vår hemsida under jobba hos oss.

Vill du veta mer om tjänsten och hur det är att jobba hos oss, vänligen kontakta rektor på carola.sjodin@jenseneducation.se eller mobil 073-77 33 146

 

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan