Kock till JENSEN förskola Hyllie Gård

Var med och träna barnen för verkligheten! 
JENSEN förskola har en helhetssyn på vad som krävs för att varje barn ska uppnå sin fulla potential och utvecklas till en trygg individ. Vi vill att barnen ska uppleva en glädjefylld och utvecklande tid på förskolan. Hos oss tränas barnen att successivt ta mer eget ansvar för att underlätta övergången till grundskolan. Vi ser till varje barns individuella behov och ger dem stimulans och utmaningar för att utvecklas. 

Detta söker vi
Vi söker nu dig som har ett brinnande intresse för att laga en god, varierad och hälsosam kost. Du vill ge barnen möjlighet till nya smakupplevelser och känslan av att mat är något både roligt och gott!

Arbetet i köket är självständigt och mycket socialt, den som lagar mat är en viktig person och du ska känna dig som en del av förskolan. Du är en kreativ och idérik matlagare som tycker om att ta egna initiativ. Du är ansvarstagande och har stor samarbetsförmåga med både barn och vuxna. Det är meriterande om du har tidigare erfarenheter av att arbeta i förskolekök.

Du har kockutbildning, eller annan motsvarande utbildning som arbetsgivaren bedömer lämplig.  En förutsättning för att klara arbetet är att du är kvalitetsmedveten och har goda kunskaper om allergier, specialkost, näringslära och god hälsa. Viktigt är också att du är flexibel och självgående då arbetet kan innebära snabba förändringar. Grundläggande datorkunskap är nödvändigt.

Arbetsuppgifter
Som kock ansvarar du för att laga näringsriktig mat från grunden till vår förskola som består av 170 barn och ca 30 medarbetare.
Du ansvarar även för specialkost, planera matsedlar, följa budgetram, sköta egenkontroll enligt gällande lagkrav samt att diska och städa i köket. 

Vi erbjuder
Som kock hos oss har du ett fritt och självständigt uppdrag, du lägger själv matsedel utifrån de riktlinjer som finns. Du lagar lunch och mellanmål och sköter själv ditt kök.

Vi erbjuder arbetskläder och friskvårdsbidrag.

Anställningsform
Tjänsten är tillsvidare på 100% med placering vid JENSEN förskola Hyllie Gård. Tillträde 4 februari eller enligt överenskommelse. 

Din ansökan
Du ansöker genom att registrera din profil och bifoga ett personligt brev och CV i vårt rekryteringssystem.  Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt, sista ansökningsdag är den 12 december. Observera att urval sker löpande. Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annant sätt behandlas inte. Mer information om vår rekryteringsprocess hittar du på vår hemsida under lediga jobb. 

Inom förskolan måste du enligt lag (2000:873) visa upp ett utdrag från belastningsregistret. Beställningsblanketten kan hämtas på www.polisen.se. Beställ ditt utdrag redan idag, det tar minst 14 dagar att få utdraget.

Vill du veta mer om tjänstern och hur det är att arbeta hos oss, vänligen kontakta förskolechef Susanne Rosén, 073-773 18 82. 

Varmt välkommen med din ansökan! 

Ansökan