Ekonomilärare och programutvecklare för Ekonomiprogrammet JENSEN gymnasium


Är du en ekonomilärare med driv och förmåga att få andra med dig? Har du en tydlig vision för hur du skulle vilja utveckla och driva Ekonomiprogrammet på gymnasiet?  Vi erbjuder en skicklig ekonomilärare möjligheten att både undervisa inom ekonomi samt ansvara för utbildningens innehåll på JENSEN gymnasium Internationella i Stockholm. Ditt ansvar är att utbildningen håller hög kvalitet samt har en internationell prägel, vårt fokus är på företagsekonomi.

JENSEN gymnasium Internationella är beläget i ljusa, fina lokaler på Tulegatan precis vid Vanadislunden. Vi är främst ett teoretiskt gymnasium och erbjuder samhällsprogrammet, ekonomiprogrammet samt vård- och omsorgsprogrammet. Vi är ett team av engagerade lärare och skolledare som söker en ny lika kompetent och engagerad kollega till vårt team!

Bildning är målet med elevernas studier hos oss. Vi fokuserar mycket på att utveckla elevernas förmågor inom läsning, skrivande och matematik. Vi jobbar för att våra elever ska nå en hög kunskapsnivå och en utvecklad förmåga att tänka fritt och tänka stort - det är bildning för oss! Träning för verkligheten genomsyrar hur vi arbetar på JENSEN. Det innebär bland annat att vi arbetar med externa samarbeten, vi prövar det lästa i praktiken genom case eller Ung företagsamhet och även att vi utvecklar elevernas uppträdande mot en professionell nivå.

Vi är ett gymnasium för elever med höga ambitioner, det betyder också att vi har höga positiva förväntningar på våra elever. Vi tränar varje elevs självdisciplin för att nå just sina studiemål. Vi håller högt tempo i undervisningen. Inom ramen för vår hälsoprofil får våra elever träna mental träning varje dag och ta en pedagogisk promenad på dagens längsta lektion.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad gymnasielärare i ekonomi, är mycket kunnig i dina ämnen och drivs av att få lära ut dem till andra. Det är meriterande om du har erfarenhet utanför skolan och intresse för ekonomi ur ett internationellt perspektiv. Som person har du, precis som vi, ett stort engagemang för att utvecklas. Du trivs både med att arbeta temainriktat och drivs av att skapa arbetsro och studiekultur tillsammans med eleverna. Du är strukturerad, drivande och en tydlig ledare.

Anställningsform
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.  

Din ansökan
Du söker tjänsten via länken nedan. Urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Kontaktuppgifter
Vill du veta mer om tjänsten och hur det är att jobba hos oss, vänligen kontakta Mikael Bonde, rektor, på 072-518 88 80 eller mikael.bonde@jenseneducation.se.

Läs mer på jensengymnasium.se och om att jobba med oss!

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan