JENSEN grundskola söker lärare i Matematik och NO

“Träning för verkligheten” genomsyrar hur vi arbetar på JENSEN. Det innebär på grundskolan att vi arbetar med studierna i fokus, hög grad av ordning och studiero, elevernas uppträdande och verklig bildning. Vi är en skola för elever och föräldrar med höga ambitioner, det betyder också att vi har höga positiva förväntningar på våra elever.

Vårt mål är att elevernas bildningsresa startar hos oss. En spännande och glädjefylld resa för att lära sig att bli självständiga, motiverade och kreativa tänkare. Hos oss tränas elevernas mentala stabilitet och styrka för att våga prova och misslyckas i klassrummet eller i livet. I vår hälsoprofil har eleverna även en pedagogisk promenad dagligen. 

Som lärare på JENSEN Grundskola Göteborg får du en mycket betydelsefull roll hos oss, att främst utveckla och driva undervisningen i ditt ämne men också att bidra till hela JENSEN grundskola Göteborgs utveckling och kvalitet. 

Kvalifikationer
Vi söker en driven och trygg legitimerad lärare som kan undervisa i Matematik och NO. Du undervisar på ett inspirerande sätt och engagerar dig i eleverna på deras väg mot goda studieresultat, genom ett coachande förhållningssätt. Som tydlig ledare skapar du trygghet och är en förebild för dina elever. Du har en god samarbetsförmåga och är initiativtagande. Du är tydlig och strukturerad.

Anställningsform
Tjänsten är tillsvidareanställningar på 100% med start 8 januari eller enligt överenskommelse. Vi tillämpar ferietjänst för lärare och provanställning 6 månader.

Din ansökan
Du ansöker genom att registrera din profil och bifoga ett personligt brev och CV i vårt rekryteringssystem. Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annant sätt behandlas inte. Urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 12 december. Mer information om vår rekryteringsprocess hittar du på vår hemsida under jobba hos oss.

Vill du veta mer om tjänsten och hur det är att jobba hos oss, vänligen kontakta Rektor Sebastian Vanneryr på 076- 007 74 75 eller sebastian.vanneryr@jenseneducation.se 

Varmt välkommen med din ansökan! 

Ansökan