Specialpedagog till JENSEN gymnasium Södra


JENSEN gymnasium Södra är beläget centralt i Gamla stan, Stockholm. Vi är främst ett teoretiskt gymnasium och erbjuder Samhällsprogrammet, Ekonomiprogrammet, Naturprogrammet och Handelsprogrammet. Vi är ett team av engagerade lärare och skolledare som söker en ny lika kompetent och engagerad kollega!

Bildning är målet med elevernas studier hos oss. Vi fokuserar mycket på att utveckla elevernas förmågor inom läsning, skrivande och matematik. Vi jobbar för att våra elever ska nå en hög kunskapsnivå och en utvecklad förmåga att tänka fritt och tänka stort - det är bildning för oss!

Träning för verkligheten genomsyrar hur vi arbetar på JENSEN. Det innebär bland annat att vi arbetar med externa samarbeten, vi prövar det lästa i praktiken genom case eller Ung företagsamhet och även att vi utvecklar elevernas uppträdande mot en professionell nivå.

Vi är ett gymnasium för elever med höga ambitioner, det betyder också att vi har höga positiva förväntningar på våra elever. Vi tränar varje elevs självdisciplin för att nå just sina studiemål. Vi håller högt tempo i undervisningen. Inom ramen för vår hälsoprofil får våra elever träna mental träning varje dag och ta en pedagogisk promenad på dagens längsta lektion. På JENSEN gymnasium har vi stort fokus på kvalitet och har uppnått bättre resultat vid Skolinspektioner än genomsnittet i riket.

Arbetsuppgifter och ansvarsområde

  • Du kommer att jobba med att stödja elever/klasser och lärare i sitt dagliga arbete i syfte att höja måluppfyllelsen på skolan.
  • Handleda kollegor i rätt metoder för att möta elevernas behov.
  • Aktivt bidra till skolans hela utveckling och ta ansvar för att verksamheten når sina mål.
  • Vara en del av elevhälsan och ansvara för skolans arbete med elever i behov av särskilt stöd. Det innebär bland annat att du arbetsleder skolans resurslärare.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är behörig specialpedagog med ykreserfarenhet från högstadier och/eller gymnasiet. Du vill utvecklas i din professionella roll och som vill bidra till att våra elever når framgång. I din roll som specialpedagog på JENSEN får du möjlighet att, tillsammans med engagerade kollegor och närvarande chefer, ta ett helhetsansvar för skolan. Du är en initiativtagande, självgående och strukturerad person som har en god samarbetsförmåga. 

Anställningsform 
Tjänsten är tillvidareanställning på 75%. Finns möjlighet till 100% i kombination med undervisning. 

Ansökan
Du söker tjänsten via länken nedan. Urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. 

Kontaktuppgifter
Vill du veta mer om tjänsten och hur det är att jobba hos oss, vänligen kontakta Jonatan Laurent på 0722-504048 eller på jonatan.laurent@jenseneducation.se 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Ansökan