Vård- och omsorgslärare till JENSEN gymnasium Internationella


Har du ett internationell intresse och vill undervisa på vårdprogrammet hos oss? Som vård och omsorgslärare på JENSEN gymnasium Internationella kommer du få möjlighet att, tillsammans med programchef och kollegor, driva vårdprogrammet och utveckla internationella. Du kommer att undervisa i kurser på vårdprogrammet och ansvara för APL-anskaffning. 

JENSEN gymnasium Internationella är beläget i ljusa, fina lokaler på Tulegatan precis vid Vanadislunden. Förutom vård och omsorgsprogrammet erbjuder vi även samhällsprogrammet och ekonomiprogrammet, samtliga med internationella inriktningar. Skolan präglas av framåtanda, fokus och utvecklingsdriv. Vi är ett team av engagerade lärare och skolledare som söker en ny kollega som vill vara med och utveckla vår profil. 

Bildning är målet med elevernas studier hos oss. Vi fokuserar mycket på att utveckla elevernas förmågor inom läsning, skrivande och matematik. Vi jobbar för att våra elever ska nå en hög kunskapsnivå och en utvecklad förmåga att tänka fritt och tänka stort - det är bildning för oss!

Träning för verkligheten genomsyrar hur vi arbetar på JENSEN. Det innebär bland annat att vi arbetar med externa samarbeten, vi prövar det lästa i praktiken genom case eller Ung företagsamhet och även att vi utvecklar elevernas uppträdande mot en professionell nivå.

Vi är ett gymnasium för elever med höga ambitioner, det betyder också att vi har höga positiva förväntningar på våra elever. Vi tränar varje elevs självdisciplin för att nå just sina studiemål. Vi håller högt tempo i undervisningen. Inom ramen för vår hälsoprofil får våra elever träna mental träning varje dag och ta en pedagogisk promenad på dagens längsta lektion. På JENSEN gymnasium har vi stort fokus på kvalitet och har uppnått bättre resultat vid Skolinspektioner än genomsnittet i riket.

Kvalifikationer
Vi söker främst dig som är legitimerad gymnasielärare i vård och omsorg eller har erfarenhet av vård och omsorg. Även du som studerar till vårdlärare är intressant för oss. Du är mycket kunnig i dina ämnen och drivs av att skapa lärande hos andra. Som person har du, precis som vi, ett stort engagemang för att utvecklas. Du trivs både med att arbeta temainriktat och drivs av att skapa arbetsro och studiekultur tillsammans med eleverna. Du är strukturerad, drivande och en tydlig ledare i klassrummet.

Anställningsform
Tjänsten är en visstidsanställning på ca 6 månader på deltid beroende på ämneskombination. Möjlighet till fortsatt anställning inom JENSEN elevhälsa. 

Din ansökan
Du söker tjänsten via länken nedan. Vi vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt. Urval sker löpande.

Kontaktuppgifter
Vill du veta mer om tjänsten och hur det är att jobba hos oss, vänligen kontakta Mikael Bonde, rektor, på 072-518 88 80 eller mikael.bonde@jenseneducation.se.

Läs mer på jensengymnasium.se och om att jobba med oss!


Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan