JENSEN grundskola söker klasslärare i åk 6 Matematik/Svenska/Engelska

JENSEN grundskola Göteborg har de senaste åren blivit det främsta alternativet för många av de elever och föräldrar som värderar trygghet, studiero och struktur högst. Skolan präglas idag av studiefokus, medarbetarnöjdhet och kvalité. Självklart är våra lärare professionella auktoriteter som både elever och föräldrar har ett stort förtroende för.

Vi som arbetar på skolan följer ett koncept vilket exempelvis innebär att vi har en gemensam klassrumsmodell med flera konkreta metoder som säkerställer trygghet och studiero. Atmosfären på arbetsplatsen präglas av stort individuellt ansvarstagande, en positiv inställning och en effektiv organisation. Sist men inte minst, på JENSEN har vi en professionell dress code.

Som klasslärare på JENSEN får du en betydelsefull roll hos oss. Din uppgift kommer vara att skola in våra nya elever i vårt koncept, att bygga en god sammanhållning i klassen och att erbjuda god kvalité i undervisningen.


Arbetsuppgifter och ansvarsområden

  • Klassföreståndare och coach för elever i årskurs 6
  • Undervisning i de ämnen du har behörighet eller kompetens inom
  • Stort fokus på att skola in eleverna i vårt koncept
  • En vilja att utifrån konceptet ta ansvar för hela skolans utveckling
  • Givetvis bidra till den mycket goda atmosfär som råder på arbetsplatsen

Kvalifikationer
Vi söker en driven och trygg lärare med dokumenterat goda resultat. Du har behörighet att undervisa i årskurs 6 i Matematik/Svenska/Engelska, erfarenhet av undervisning i fler ämnen är dock meriterande. Du undervisar på ett inspirerande sätt och engagerar dig i eleverna på deras väg mot goda studieresultat, genom ett coachande förhållningssätt. Som tydlig ledare skapar du trygghet och är en förebild för dina elever. Du har en god samarbetsförmåga och är initiativtagande. Du är tydlig och strukturerad. Vi ser gärna att du har en kompetens inom eller ett intresse för det digitala lärande. Eftersom vi är en skola som arbetar efter ett gemensamt koncept, förväntas du vara insatt i detta och verka för att det genomsyrar vår verksamhet.

Anställningsform
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid (100%) med start den 8 januari eller enligt överenskommelse. Vi tillämpar ferietjänst för lärare och provanställning 6 månader.

Din ansökan
Du ansöker genom att registrera din profil och bifoga ett personligt brev och CV i vårt rekryteringssystem. Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas tyvärr inte. Urval sker löpande, så inkom gärna med din ansökan så snart som möjligt, dock senast 17 december. Mer information om vår rekryteringsprocess hittar du på vår hemsida under lediga tjänster.

 

Vill du veta mer om tjänsten och hur det är att jobba hos oss, vänligen kontakta Rektor Sebastian Vanneryr på 076-007 74 75 eller sebastian.vanneryr@jenseneducation.se.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Ansökan