Studie- och yrkesvägledare sökes till JENSEN gymnasium Uppsala

Nu söker JENSEN gymnasium Uppsala dig som vill arbeta som Studie- och yrkesvägledare! 

Som studie- och yrkesvägledare på JENSEN har du en nyckelroll i arbetet att, tillsammans med engagerade kollegor och närvarande chefer, vägleda våra studerande mot nästa mål i livet. Vi erbjuder dig möjligheten att få en betydelsefull roll i ett av Sveriges mest framgångsrika entreprenörsföretag. Företaget präglas av tydliga värderingar och engagemang för människors utveckling. JENSEN education har en tydlig hälsoinriktning med betoning av fysisk och mentalt välbefinnande.

I rollen som studie- och yrkesvägledare informerar och vägleder du eleverna inför studie- och yrkesvalssituationer samt för motiverande samtal med dem. Du är en del av vår elevhälsa och arbetar i nära samarbete med skolledning och lärare. Arbetet innebär många kontakter med elever, föräldrar och företrädare för arbetslivet. Din viktigaste uppgift är att skapa en gymnasieskola utöver det vanliga där elever och föräldrar är nöjda med både undervisning och skola.

JENSEN gymnasium Uppsala är beläget i ljusa, fina lokaler på Gamla torget 7. Vi erbjuder ekonomi-, naturvetenskapliga och samhällsvetenskapliga programmen. Vi är ett team av engagerade lärare och skolledare som söker en ny lika kompetent och engagerad kollega!

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

  • Vara drivande i att vägleda gymansieelever mot nästa mål i livet

  • Ansvara för att elevernas individuella studieplaner är uppdaterade

  • Arbeta nära ledning, lärare och administratörer för att uppnå syftet med rollen

  • Vara en del av elevhälsan och i den rollen motivera och stötta eleverna att nå sina studiemål

  • Ansvara för grundskolebesök, gymnasiemässan samt Öppna hus

Kvalifikationer  
Vi söker en behörig studie- och yrkesvägledare med tidigare erfarenhet av studie- och yrkesvägledning. Du drivs av att bygga goda relationer internt såväl som externt och har ett stort kontaktnät. Du har ett stort engagemang och en drivkraft utöver det vanliga. Du vill utvecklas i din professionella roll och vill bidra till att verksamheten uppnår uppsatta mål. Som person är du kreativ och öppen för nya idéer och synpunkter. Du är lyhörd, stresstålig och har hög ansvarskänsla. Du har en hälsoinriktad livsstil.

Anställningsform
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 50% med start höstterminen 2019. 

Din ansökan
Du söker tjänsten via länken nedan. Urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. 

Kontaktuppgifter
Vill du veta mer om tjänsten och hur det är att jobba hos oss, vänligen kontakta rektor Lisa Helin på 073-7705368 eller på lisa.helin@jenseneducation.se.

Vi är stolta över att ha blivit utsedda till årest nykomling inom Employer Branding av Universum! En stark företagskultur och tydlig pedagogik som är förankrad i hela verksamheten skapar arbetsglädje och bidrar till vår framgång. Läs mer här. 

Läs mer på jensengymnasium.se och om att jobba med oss!


Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan