Kundservicemedarbetare till JENSEN komvux

Motiveras du av att leverera lösningar till andra? Trivs du i en kundnära roll? Vi söker dig med tekniskt intresse till en roll som kundservicemedarbetare på ett ledande utbildningsföretag.

Arbetsuppgifter
Rollen innebär att du ansvarar för användarstöd och agerar support gentemot våra elever, huvudmän och medarbetare i organisationen i våra kanaler för besök, telefon, ärendehantering och mejl.

Tjänsten är varierande då frågorna du hanterar är av olika omfattning och svårighetsgrad. Du administrerar inkommande ärenden och definierar frågor som behöver skickas vidare inom organisationen. Du tillhör ett team och tillsammans arbetar ni för att skapa nöjda kunder och ett effektivt arbetssätt. Då verksamheten ständigt utvecklas får du som supportmedarbetare även stor möjlighet att vara med och forma arbetssätt och kommunikationmaterial till våra användare.

I början av din anställning erbjuds du även en gedigen introduktion av dina kollegor och din närmsta ledare.

Kvalifikationer 
Vi tror att du som söker tjänsten är en person som har ett tekniskt intresse och som trivs med att arbeta i en social roll samt att alltid leverera högsta kvalitet. Du tar egna initiativ i ditt arbete och du anstränger dig för att leverera lösningar till andra. Dina kollegor litar på dig och du har en förmåga att hålla det du lovar. Du driver ditt eget arbete framåt och trivs i en föränderlig miljö. Du har lätt för att möta olika typer av människor på ett lösningsfokuserat vis. 

  • Avslutad gymnasieutbildning
  • Du har erfarenhet av att arbeta kundnära, gärna som teknisk support eller kundtjänstmedarbetare
  • Du har god datorvana och lätt för att sätta dig in i digitala processer
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska och du har goda kunskaper i engelska
  • Ytterligare språk är meriterande

Vi arbetar i Google-miljö, både med sedvanliga office-program och branschspecifka systemstöd.

Anställningsform
Tjänsten är ett vikariat på heltid/deltid med start enligt överenskommelse. Vi söker 1-2 medarbetare beroende på sysselsättningsgrad. 

Din ansökan
Du söker tjänsten via länken nedan. Urval sker löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Kontaktuppgifter 
Vill du veta mer om tjänsten, vänligen kontakta enhetchef på Komvux, Lisa Brenner, på 072-8587788 eller lisa.brenner@jenseneducation.se

Välkommen med din ansökan!

Ansökan