JENSEN grundskola söker lärare i musik

 

“Träning för verkligheten” genomsyrar hur vi arbetar på JENSEN. Det innebär på grundskolan att vi arbetar med studierna i fokus, hög grad av ordning och studiero, elevernas uppträdande och verklig bildning. Vi är en skola för elever och föräldrar med höga ambitioner, det betyder också att vi har höga positiva förväntningar på våra elever.

Vårt mål är att elevernas bildningsresa startar hos oss. En spännande och glädjefylld resa i att lära sig och mot att bli självständiga, motiverade och kreativa tänkare. Hos oss tränas mental stabilitet och styrka: elever som vågar prova och inte är rädda för att misslyckas i klassrummet eller i livet. I vårt koncept läser vi varje dag och lägger fokus på handstil och övar skrivstil. 

Vi har en hälsoprofil där våra elever får träna mental träning och ta en pedagogisk promenad dagligen.

Som lärare på JENSEN får du en betydelsefull roll hos oss, att främst utveckla och driva undervisningen i ditt ämne men också att bidra till hela JENSEN grundskola Örebros utveckling och kvalitet. Vi är närmare 200 elever på skolan från åk 6-9. Elever söker till oss från hela Örebro Län. I vår senaste undersökning sa 97% av föräldrarna att de rekommenderar skolan och 94% av eleverna anser att det är studiero på lektionerna. 100% av medarbetarna rekommenderar skolan. 

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

  • Undervisa i musik, vilket idag sker både i egna lokaler samt på Kulturskolan. Du undervisar även i andra ämnen om du har en högre tjänstgöringsgrad än 40%.
  • Ansvarar över skolavslutningar och Nobelfest tillsammans med koordinator.
  • I sommar renoveras våra lokaler och du får möjlighet att vara med och bygga upp din egna musiksal.
  • Som symbolisk ledare ha förmåga att skapa trygghet, ordning och arbetsro.
  • Arbeta med beprövade metoder och leda eleverna till goda studieresultat och en positiv kunskapsutveckling enligt nationella styrdokument
  • Ev coachuppdrag.

Kvalifikationer
Vi söker en driven och trygg lärare med dokumenterat goda resultat. Du har behörighet att undervisa i årskurs 6-9 i musik och gärna i annat ämne. Du undervisar på ett inspirerande sätt och engagerar dig i eleverna på deras väg mot goda studieresultat, genom ett coachande förhållningssätt. Som tydlig ledare skapar du trygghet och är en förebild för dina elever. Du har en god samarbetsförmåga och är initiativtagande. Du är tydlig och strukturerad. Vi ser gärna att du har en kompetens inom eller ett intresse för det digitala lärande.

Anställningsform
Tjänsten är en allmän visstidsanställning på 40-100%, beroende på kombination av ämnen, under våren med chans till förlängning på tillsvidareanställning 50-100%. Tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar ferietjänst för lärare och provanställning 6 månader.

Din ansökan
Du ansöker genom att registrera din profil och bifoga ett personligt brev och CV i vårt rekryteringssystem. Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas tyvärr inte. Urval sker löpande, så inkom gärna med din ansökan så snart som möjligt, dock senast 190301. Mer information om vår rekryteringsprocess hittar du på vår hemsida under lediga tjänster.

Vill du veta mer om tjänsten och hur det är att jobba hos oss, vänligen kontakta Rektor Viktoria Bjurström på 073-773 18 89 eller viktoria.bjurstrom@jenseneducation.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan