Lärare i psykologi sökes till JENSEN gymnasium Örebro

Är du en tydlig ledare i klassrummet och har ett genuint intresse att hjälp motiverade elever att utvecklas? Vi söker nu en driven lärare som vill vara med och förstärka vårt team inom ämnet psykologi. 

JENSEN gymnasium i Örebro är beläget i fina lokaler på på Kungsgatan 4, i centrala Örebro. Vi erbjuder samhällsprogrammet, ekonomiprogrammet samt naturvetenskapligt program. Vi är ett team av engagerade lärare och skolledare som söker en ny lika kompetent och engagerad kollega!

Bildning är målet med elevernas studier hos oss. Vi fokuserar mycket på att utveckla elevernas förmågor inom läsning, skrivande och matematik. Vi jobbar för att våra elever ska nå en hög kunskapsnivå och en utvecklad förmåga att tänka fritt och tänka stort - det är bildning för oss!

Vi behöver nu en kompetent vikarie som går in och jobbar med pågående kurser i psykologi. Du kommer att möta engagerade elever med lust att lära mycket inom de spännande ämnena psykologi och religion. Du kommer att få möjlighet att jobba i en inspirerande lärmiljö tillsammans med kunniga och drivna lärarkollegor.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är gymnasielärare i ämnet psykologi, eller är kunnig i detta ämne och gärna har en erfarenhet av undervisning på gymnasienivå. Som person har du, precis som vi, ett stort engagemang för att utvecklas. Du trivs både med att arbeta temainriktat och drivs av att skapa arbetsro och studiekultur tillsammans med eleverna. Du är strukturerad, drivande och en tydlig ledare i klassrummet.

Anställningsform
Tjänsten är ett tidsbegränsat uppdrag under läråret på deltid ca 40% med start omgående eller enligt överenskommelse. 

Din ansökan
Du ansöker genom att registrera din profil och bifoga ett personligt brev och CV i vårt rekryteringssystem. Urval sker löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. 

Kontaktuppgifter
Vill du veta mer om tjänsten och hur det är att jobba hos oss, vänligen kontakta rektor Anette Larslin på anette.larslin@jenseneducation.se eller på 072 251 48 61.

Läs mer på jensengymnasium.se och om att jobba med oss!


Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan