Driven ekonomiassistent till vårt huvudkontor i Gamla Stan

 

I rollen som ekonomiassistent kommer du att äga vår leverantörsreskontraprocess med kontering av fakturor och administration av attestflödet. Vi är en liten ekonomiavdelningen, där vi stöttar varandra.  För rätt person finns mycket goda möjligheter att utveckla arbetssätt och rutiner. Avdelningen hanterar stora flöden och stöttar våra enheter runtom i Sverige, där du agerar support inom ditt expertområde till våra chefer. Merparten av verksamheten är skolor där kommunerna är våra uppdragsgivare. Du rapporterar direkt till Ekonomichefen.

Kvalifikationer
Du har relevant utbildningsbakgrund, goda kunskaper i leverantörsreskontra och viss erfarenhet av ekonomiarbetet. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper där du som person är strukturerad och noggrann. Du är en effektiv administratör med hög serviceanda som har ett öga för vad som ska prioriteras. Vidare trivs du att arbeta med problemlösning i ett högt tempo och trygg med att lära dig nya system. En hälsoinriktad livsstil och god samarbetsförmåga är en förutsättningar som ytterligare stärker dina möjligheter att passa in och trivas i vårt team.

Placering och anställningsform
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Arbetsplatsen ligger i Gamla stan. Tillträde sker efter överenskommelse.

Din ansökan
Du ansöker genom att registrera din profil och bifoga ett personligt brev och CV i vårt rekryteringssystem. Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag, dock senast den 10 mars. Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte.

Första steget, efter inskickad ansökan, i vår rekryteringsprocess är att genomföra två tester, Mint och Matrigma. Testlänkar skickas på mail och återkoppling på testerna får du direkt efter att du har genomfört dem.

Vill du veta mer om tjänsten och hur det är att arbeta hos oss, vänligen kontakta Emelie Ohlsson, redovisningsansvarig, på 073-773 18 32 eller emelie.ohlsson@jenseneducation.se

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Ansökan