Lärare i Matematik, Fysik & Naturkunskap sökes till JENSEN gymnasium Helsingborg - möjlighet till försteläraruppdrag

JENSEN gymnasium Helsingborg tar nya steg framåt och vi söker dig som är behörig gymnasielärare. Du är mycket kunnig i dina ämnen och drivs av att få lära ut dem till andra. Som person har du, precis som vi, ett stort engagemang för att utvecklas tillsammans med andra. Du är strukturerad, drivande och är en tydlig ledare i klassrummet. Skolan är beläget i ljusa, fina lokaler på Kaliforniegatan 4, fem minuters promenad från tågstationen. Vi har ca 200 elever fördelade på våra tre program, samhällsprogrammet, ekonomiprogrammet och naturvetenskapsprogrammet.

Vi är ett team av engagerade lärare och skolledare som söker en ny lika kompetent och engagerad kollega! Transparens genomsyrar vår verksamhet vilket innebär att du som lärare alltid hittar stöttning och vägledning av kollegor samtidigt som dina idéer tillåts förverkligas i vår verksamhet.

Träning för verkligheten genomsyrar hur vi arbetar på JENSEN. Det innebär bland annat att vi arbetar med externa samarbeten, vi prövar det lästa i praktiken genom case eller Ung företagsamhet och även att vi utvecklar elevernas uppträdande mot en professionell nivå. Bildning är målet med elevernas studier hos oss. Vi fokuserar mycket på att utveckla elevernas förmågor inom läsning, skrivande och matematik. Vi jobbar för att våra elever ska nå en hög kunskapsnivå och en utvecklad förmåga att tänka fritt och tänka stort - det är bildning för oss!

Vi är ett gymnasium för elever med höga ambitioner. Det betyder också att vi har höga positiva förväntningar på våra elever. Vi tränar varje elevs självdisciplin och studieteknik för att de ska kunna hålla ett högt tempo i undervisningen och nå sina mål. På JENSEN gymnasium har vi stort fokus på kvalitet och har uppnått bättre resultat vid skolinspektioner än genomsnittet i riket.

Kvalifikationer
Vi söker en legitimerad lärare inom Matematik, Fysik & Naturkunskap. Det finns även möjlighet till ett försteläraruppdrag. 
Du är mycket kunnig i dina ämnen och drivs av att få lära ut dem till andra. Som person har du, precis som vi, ett stort engagemang för att utvecklas. Du trivs med att arbeta temainriktat och drivs av att skapa arbetsro och studiekultur tillsammans med eleverna. Du är strukturerad, drivande och en tydlig ledare i klassrummet.

Anställningsform
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid eller deltid beroende på din behörighet och intresse för sysselsättningsgraden med start 1 augusti 2019. 

Din ansökan
Du söker tjänsten via länken nedan. Vi vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast 1 april. Urval sker löpande.

Kontaktuppgifter
Vill du veta mer om tjänsten och hur det är att jobba hos oss, vänligen kontakta t.f. rektor Johan Sanfridsson på 073-773 18 20 eller johan.sanfridsson@jenseneducation.se eller biträdande rektor Simon Lindh på 073-773 19 19 eller simon.lindh@jenseneducation.se.

Läs mer på jensengymnasium.se och om att jobba hos oss på jenseneducation.se/jobb. 


Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan