JENSEN gymnasium Västerås växer och söker nya lärare i flera ämnen

JENSEN gymnasium Västerås växer och vi söker nu fler kompetenta och engagerade kollegor vill vårt team! Tillväxten kommer att ske till hösten och därför behöver vi stärka upp teamet med fler engagerade lärare i olika ämneskombinationer. Vi är en mindre gymnasieskola med god sammanhållning, där alla känner alla. 

Vi är en UF-skola, vilket ger alla elever möjlighet att genomföra UF inom ramen för ekonomi eller GA. I tjänsten kommer du som lärare att coacha eleverna i detta arbete och därför har vi valt att utbilda alla våra lärare till UF-lärare. 

Bildning är målet med elevernas studier hos oss. Vi fokuserar mycket på att utveckla elevernas förmågor inom läsning, skrivande och matematik. Vi jobbar för att våra elever ska nå en hög kunskapsnivå och en utvecklad förmåga att tänka fritt och tänka stort - det är bildning för oss!

Träning för verkligheten genomsyrar hur vi arbetar på JENSEN. Det innebär bland annat att vi arbetar med externa samarbeten, vi prövar det lästa i praktiken genom case eller Ung företagsamhet och även att vi utvecklar elevernas uppträdande mot en professionell nivå.

Vi är ett gymnasium för elever med höga ambitioner, det betyder också att vi har höga positiva förväntningar på våra elever. Vi tränar varje elevs självdisciplin för att nå just sina studiemål. Vi håller högt tempo i undervisningen. Inom ramen för vår hälsoprofil får våra elever träna mental träning varje dag och ta en pedagogisk promenad på dagens längsta lektion. På JENSEN gymnasium har vi stort fokus på kvalitet och har uppnått bättre resultat vid Skolinspektioner än genomsnittet i riket.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad gymnasielärare i olika ämneskombinationer, gärna inom ekonomi, svenska, engelska, religion, Idrott och hälsa, biologi, naturkunksp, filosofi, juridik, moderna språk. Andra ämneskombinationer kan också vara intressanta! Du är mycket kunnig i dina ämnen och drivs av att få lära ut dem till andra. Som person har du, precis som vi, ett stort engagemang för att utvecklas. Du trivs både med att arbeta temainriktat och drivs av att skapa arbetsro och studiekultur tillsammans med eleverna. Du är strukturerad, drivande och en tydlig ledare i klassrummet.

Anställningsform
Tjänsterna är tillsvidareanställningar på heltid/deltid, beroende på ämneskombination, med start höstterminen 2019. Vi tillämpar ferie- och provanställning. 

Din ansökan
Du ansöker genom att registrera din profil och bifoga ett personligt brev och CV i vårt rekryteringssystem. Vi vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt. Urval sker löpande.

Kontaktuppgifter
Vill du veta mer om tjänsten och hur det är att jobba hos oss, vänligen kontakta Stefan Horn, rektor, 073-7731830 eller på stefan.horn@jenseneducation.se

Läs mer på jensengymnasium.se och om att jobba med oss!


Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan