Specialpedagog sökes till JENSEN gymnasium Uppsala

JENSEN gymnasium Uppsala söker en specialpedagog till ett team av engagerade medarbetare och elever. Till hösten har skolan drygt 400 elever och ca 30 medarbetare. Vi är en skola där både elever och medarbetare skattar sin trivsel mycket högt och tillsammans arbetar för en skola vi är stolta över.

JENSEN gymnasium Uppsala ligger i ljusa, fina lokaler på Gamla torget 7. Vi erbjuder naturvetenskapliga, samhällsvetenskapliga och ekonomiprogrammen. Vi är ett gymnasium för elever med höga ambitioner, det betyder också att vi har höga positiva förväntningar på våra elever. Lektionerna utgår från en gemensam pedagogisk modell som bidrar med struktur, variation och reflektion över lärandet. Inom ramen för vår hälsoprofil får våra elever träna mental träning varje dag och ta en pedagogisk promenad på dagens längsta lektion. 

Träning för verkligheten genomsyrar hur vi arbetar på JENSEN. Det innebär bland annat att vi prövar det lästa i praktiken genom case och Ung företagsamhet och att ​vi utvecklar elevernas uppträdande mot en professionell nivå.

Bildning är målet med elevernas studier hos oss. Vi fokuserar mycket på att utveckla elevernas förmågor inom läsning, skrivande och matematik. Vi jobbar för att våra elever ska nå en hög kunskapsnivå och en utvecklad förmåga att tänka fritt och tänka stort - det är bildning för oss! På JENSEN gymnasium har vi stort fokus på kvalitet och har uppnått bättre resultat vid Skolinspektioner än genomsnittet i riket.


Arbetsuppgifter och ansvarsområde

  • Aktivt bidra till skolans hela utveckling och ta ansvar för att verksamheten når sina mål.
  • Du kommer att jobba med att stödja elever/klasser och lärare i sitt dagliga arbete i syfte att höja måluppfyllelsen på skolan.
  • Handleda kollegor i metoder för att möta elevernas behov.
  • Tillhandahålla aktuell forskning för kollegial fortbildning.
  • Vara en del av elevhälsan och ansvara för skolans arbete med elever i behov av särskilt stöd. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad specialpedagog, är mycket skicklig inom handledning och drivs av att få lära tillsammans med andra. Som person har du, precis som vi, ett stort engagemang för att utvecklas. Du är tydlig, lyhörd, uthållig och nogrann med att följa upp att ditt arbete når fram.

Anställningsform
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 50% med start höstterminen 2019 eller enligt överenskommelse. 

Din ansökan
Du ansöker genom att registrera din profil och bifoga ett personligt brev och CV i vårt rekryteringssystem. Vi vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt. Urval sker löpande.

Kontaktuppgifter
Vill du veta mer om tjänsten och hur det är att jobba hos oss, vänligen kontakta Rektor Lisa Helin på 073-7705368 eller på lisa.helin@jenseneducation.se.

Läs mer på jensengymnasium.se och om att jobba med oss!


Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan