JENSEN gymnasium Norra växer och söker nu gymnasielärare i flera ämneskombinationer

Är du gymnasielärare och vill undervisa i naturkunskap, matematik, fystik, juridik, företagsekonomi och/eller webbutveckling? JENSEN gymnasium Norra växer och söker nu fler kompetenta gymnasielärare inom olika ämneskombinationer till vårt engegerade team av lärare och skolledning! 

JENSEN gymnasium Norra är beläget i ljusa, fina lokaler på Tulegatan 44, vid Vanadislunden. Vi är främst ett teoretiskt gymnasium och erbjuder ekonomiska-, naturvetenskapliga och samhällsvetenskapliga program. 

Bildning är målet med elevernas studier hos oss. Vi fokuserar mycket på att utveckla elevernas förmågor inom läsning, skrivande och matematik. Vi jobbar för att våra elever ska nå en hög kunskapsnivå och en utvecklad förmåga att tänka fritt och tänka stort - det är bildning för oss!

Träning för verkligheten genomsyrar hur vi arbetar på JENSEN. Det innebär bland annat att vi arbetar med externa samarbeten, vi prövar det lästa i praktiken genom case eller Ung företagsamhet och även att vi utvecklar elevernas uppträdande mot en professionell nivå.

Vi är ett gymnasium för elever med höga ambitioner, det betyder också att vi har höga positiva förväntningar på våra elever. Vi tränar varje elevs självdisciplin för att nå just sina studiemål. Vi håller högt tempo i undervisningen. Inom ramen för vår hälsoprofil får våra elever träna mental träning varje dag och ta en pedagogisk promenad på dagens längsta lektion. På JENSEN gymnasium har vi stort fokus på kvalitet och har uppnått bättre resultat vid Skolinspektioner än genomsnittet i riket.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad gymnasielärare gärna med ämneskombinationer inom naturkunskap, matematik, fysik, juridik, företagsekonomi och/eller webbutveckling. Du är mycket kunnig i dina ämnen och drivs av att få lära ut dem till andra. Som person har du, precis som vi, ett stort engagemang för att utvecklas. Du trivs både med att arbeta temainriktat och drivs av att skapa arbetsro och studiekultur tillsammans med eleverna. Du är strukturerad, drivande och en tydlig ledare i klassrummet.

Anställningsform
Tjänsten är en tillsvidareanställning på deltid/heltid beroende på ämneskombination med start höstterminen 2019. 

För dig som är nyexaminerad lärare tycker vi på JENSEN att det är viktigt att du ska få goda förutsättningar att komma ut i arbetslivet. Därför kommer vi att erbjuda dig som är nyexaminerad ett unikt traineeprogram där du under dina två första terminer kommer att få extra stöttning, utbildning och tid att utvecklas i din roll som lärare. Läs mer HÄR.


Din ansökan
Du ansöker genom att registrera din profil och bifoga ett personligt brev och CV i vårt rekryteringssystem. Vi vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt. Urval sker löpande.

Kontaktuppgifter
Vill du veta mer om tjänsten och hur det är att jobba hos oss, vänligen kontakta Filip Jornefelt på filip.jornefelt@jenseneducation.se

Läs mer på jensengymnasium.se och om att jobba med oss!


Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan