JENSEN grundskola växer och söker nu lärare i flera olika ämnen

 JENSEN grundskola Örebro står inför ett expanderingsläge och söker nu nya kompetenta lärare inom flera olika ämneskombinationer till vårt engegerade team av lärare och skolledning! Alla ämnenskombinationer är intressanta men där ämnen Franska, SO, Musik är prioriterade.

“Träning för verkligheten” genomsyrar hur vi arbetar på JENSEN. Det innebär på grundskolan att vi arbetar med studierna i fokus, hög grad av ordning och studiero, elevernas uppträdande och verklig bildning. Vi är en skola för elever och föräldrar med höga ambitioner, det betyder också att vi har höga positiva förväntningar på våra elever.

Vårt mål är att elevernas bildningsresa startar hos oss. En spännande och glädjefylld resa i att lära sig och mot att bli självständiga, motiverade och kreativa tänkare. Hos oss tränas mental stabilitet och styrka: elever som vågar prova och inte är rädda för att misslyckas i klassrummet eller i livet.

Vi har en hälsoprofil där våra elever får träna mental träning och ta en pedagogisk promenad dagligen.

Som lärare på JENSEN får du en betydelsefull roll hos oss, att främst utveckla och driva undervisningen i ditt ämne men också att bidra till hela JENSEN grundskola Örebro utveckling och kvalitet. Vi följer kontiuerligt upp våra resultat genom noggranna utvärderingar och analyser. I vår senaste mätning ansåg över 90% av eleverna att de har studiero på sina lektioner. 95% av vårdnadshavarna rekommenderar skolan till andra. Våra medarbetare trivs också mycket bra hos oss. 

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

  • Utveckla elevernas kunskaper och färdigheter med LGR 11 som grund genom tydliga kriterier, mål och feedback.
  • Genom " Träning för verkligheten" förbereda eleverna för den verklighet som möter dem i och utanför skolan.
  • Som symbolisk ledare ha förmåga att skapa trygghet, ordning och arbetsro.
  • Utmana och utveckla varje elev intellektuellt, socialt och emotionellt
  • Arbeta med beprövade metoder och leda eleverna till goda studieresultat och en positiv kunskapsutveckling enligt nationella styrdokument
  • Coachskap

Kvalifikationer
Vi söker en driven och trygg lärare med dokumenterat goda resultat. Du har behörighet att undervisa i årskurs 6-9 i något av de ämnen som vi söker, där Franska, SO, Musik är prioriterade. Du undervisar på ett inspirerande sätt och engagerar dig i eleverna på deras väg mot goda studieresultat, genom ett coachande förhållningssätt. Som tydlig ledare skapar du trygghet och är en förebild för dina elever. Du har en god samarbetsförmåga och är initiativtagande. Du är tydlig och strukturerad. Vi ser gärna att du har en kompetens inom eller ett intresse för det digitala lärande.

Anställningsform
Tjänsterna är främst tillsvidareanställningar på både heltid/deltid beroende på ämneskombinationer med start hösten 2019 eller enligt överenskommelse. Vi tillämpar ferietjänst för lärare och provanställning 6 månader.

Din ansökan
Du ansöker genom att registrera din profil och bifoga ett personligt brev och CV i vårt rekryteringssystem. Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas tyvärr inte. Urval sker löpande, så inkom gärna med din ansökan så snart som möjligt, dock senast 190421. Mer information om vår rekryteringsprocess hittar du på vår hemsida under lediga tjänster.

Vill du veta mer om tjänsten och hur det är att jobba hos oss, vänligen kontakta Rektor Viktoria Bjurström på 073-773 18 89 eller viktoria.bjurstrom@jenseneducation.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan