Lärare i biologi eller kemi sökes till JENSEN gymnasium Jönköping

Vi söker dig som är behörig lärare i biologi eller kemi för ett utvecklande uppdrag i en spännande skola. Då vi återupptar Naturvetenskapliga programmet, behöver vi en driven person som kan vara med och skapa förutsättningar och undervisa för framtidens utmaningar.

JENSEN gymnasium Jönköping är beläget i ljusa, fina lokaler på Östra storgatan 7. Vi är främst ett teoretiskt gymnasium och erbjuder Ekonomiprogrammet, Naturvetenskapliga programmet samt Samhällsvetenskapliga programmet. Vi är ett team av engagerade lärare och skolledare som söker en ny lika kompetent och engagerad kollega!

Bildning är målet med elevernas studier hos oss. Vi fokuserar mycket på att utveckla elevernas förmågor inom läsning, skrivande och matematik. Vi jobbar för att våra elever ska nå en hög kunskapsnivå och en utvecklad förmåga att tänka fritt och tänka stort - det är bildning för oss!

Träning för verkligheten genomsyrar hur vi arbetar på JENSEN. Det innebär bland annat att vi arbetar med externa samarbeten, vi prövar det lästa i praktiken genom case eller Ung företagsamhet och även att vi utvecklar elevernas uppträdande mot en professionell nivå.

Vi är ett gymnasium för elever med höga ambitioner, det betyder också att vi har höga positiva förväntningar på våra elever. Vi tränar varje elevs självdisciplin för att nå just sina studiemål. Vi håller högt tempo i undervisningen. Inom ramen för vår hälsoprofil får våra elever träna mental träning varje dag och ta en pedagogisk promenad på dagens längsta lektion. På JENSEN gymnasium har vi stort fokus på kvalitet och har uppnått bättre resultat vid Skolinspektioner än genomsnittet i riket.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad gymnasielärare i biologi och/eller kemi, är mycket kunnig i dina ämnen och drivs av att få lära ut dem till andra. Som person har du, precis som vi, ett stort engagemang för att utvecklas. Du trivs både med att arbeta temainriktat och drivs av att skapa arbetsro och studiekultur tillsammans med eleverna. Du är strukturerad, drivande och en tydlig ledare i klassrummet.

Anställningsform
Tjänsten är en tillsvidareanställning på ca 20 % beroende på ämnesbehörighet med start 2019-08-12. Är du behörig i både biologi och kemi kan tjänsten utökas till omkring 40 %. Tjänsten kommer succesivt att utökas under kommande år. Beroende på ännu ej fattade beslut kan tjänsten komma att utökas redan till hösten. För att tillsvidareanställning ska vara aktuell måste du uppvisa giltig lärarlegitimation. 

Din ansökan
Du ansöker genom att registrera din profil och bifoga ett personligt brev och CV i vårt rekryteringssystem. Vi vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt. Urval sker löpande.

Kontaktuppgifter
Vill du veta mer om tjänsten och hur det är att jobba hos oss, vänligen kontakta rektor Andreas Fanemo, på telefonnummer 076 - 946 05 74 eller via andreas.fanemo@jenseneducation.se

Läs mer på jensengymnasium.se och om att jobba med oss!
Du kan också följa oss på LinkedIn för att få de senaste uppdateringarna om JENSEN education.


Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan