JENSEN grundskola söker Lågstadielärare eller lärare F-6

 “Träning för verkligheten” genomsyrar hur vi arbetar på JENSEN. Det innebär på grundskolan att vi arbetar med studierna i fokus, hög grad av ordning och studiero, elevernas uppträdande och verklig bildning. Vi är en skola för elever och föräldrar med höga ambitioner, det betyder också att vi har höga positiva förväntningar på våra elever.

Vårt mål är att elevernas bildningsresa startar hos oss. En spännande och glädjefylld resa i att lära sig och mot att bli självständiga, motiverade och kreativa tänkare. Hos oss tränas mental stabilitet och styrka: elever som vågar prova och inte är rädda för att misslyckas i klassrummet eller i livet.

Vi har en hälsoprofil där våra elever får träna mental träning och ta en pedagogisk promenad dagligen.

Som lärare på JENSEN får du en betydelsefull roll hos oss, att främst utveckla och driva undervisningen i ditt ämne eller i din klass men också att bidra till hela JENSEN grundskola Uppsala utveckling och kvalitet.

Tjänsten är placerad i Uppsala.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

  • Undervisning på heltid med planering, genomförande och utvärdering av undervisningen enligt gällande styrdokument.
  • Ansvara för coachelever i de yngre åldrarna, uppföljning av frånvaro och samarbete med vårdnadshavare, genomförande av utvecklingssamtal, coacha eleverna mot höga studieresultat.
  • Kvalitetsutvecklande arbete på enheten.
  • Tillsammans med övriga kollegor bygga och forma vår skola utifrån JENSENs koncept
  • Genomföra, utveckla och bygga rutiner, arbetssätt och metoder specifika för enheten samtidigt som du ska arbeta med beprövade metoder och leda eleverna till goda studieresultat och en positiv kunskapsutveckling enligt nationella styrdokument
  • Vara en symbolisk ledare som har förmåga att skapa trygghet, ordning och arbetsro
  • Utmana och utveckla varje elev intellektuellt, socialt och emotionellt

Kvalifikationer
Vi söker en erfaren och trygg lärare med dokumenterat goda resultat till åk 1-3. Du har behörighet att undervisa på Lågstadiet och/eller i årskurs F-6. Du har goda kunskaper och erfarenhet av läsinlärning. Du undervisar på ett inspirerande sätt och engagerar dig i eleverna på deras väg mot goda studieresultat, genom ett coachande förhållningssätt. Som tydlig ledare skapar du trygghet och är en förebild för dina elever. Du har en god samarbetsförmåga och är initiativtagande. Du är tydlig och strukturerad. Vi ser gärna att du har en kompetens inom eller ett intresse för det digitala lärande. Erfarenhet av yrkesliv utanför skolan är meriterande.

Anställningsform
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och helst med start så snart som möjligt. Det går också att börja deltid nu och på heltid till höstterminens start. Vi tillämpar ferietjänst för lärare och provanställning 6 månader.

Din ansökan
Du ansöker genom att registrera din profil och bifoga ett personligt brev och CV i vårt rekryteringssystem. Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas tyvärr inte. Urval sker löpande, så inkom gärna med din ansökan så snart som möjligt, dock senast 29 maj.

Mer information om vår rekryteringsprocess hittar du på vår hemsida under jobba med oss!

Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten och hur det är att jobba hos oss, vänligen kontakta Rektor Carola Sjödin på 073-7733146 eller carola.sjodin@jenseneducation.se.

Du kan också följa oss på LinkedIn för att få de senaste uppdateringarna om JENSEN education.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan