JENSEN komvux Liljeholmen söker studie- och yrkesvägledare

Nu söker JENSEN Komvux/SFI dig som vill arbeta som studie-och yrkesvägledare. Som studie- och yrkesvägledare på JENSEN har du en nyckelroll i arbetet att, tillsammans med engagerade kollegor och närvarande chefer, vägleda våra studerande mot nästa mål i livet. Du kommer att ingå i ett nätverk tillsammans med andra studie- och yrkesvägledare där ni får möjlighet till ett utbyte av erfarenhet och idéer med varandra. Vi arbetar målstyrt och du har stor frihet att utforma ditt arbete.

JENSEN education är ett av Sveriges största utbildningsföretag. Sedan starten 1996 har vi arbetat för att förverkliga visionen om ett utbildningsföretag som tränar för verkligheten. Vi har själva byggt alla våra skolor från grunden, utifrån de värderingar och den pedagogik vi tror på. På alla våra skolor och kontor har vi en tydlig hälsoprofil med betoning på både fysiskt och mentalt välbefinnande. 

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

 • Vägleda vuxenstuderande mot nästa mål i livet.

 • Validera vuxenstuderandes kunskaper för att korta lärsträckan.

 • Ansvara för att individuella och fördjupande studieplaner upprättas och är uppdaterade.

 • Kontaktperson gentemot kommunens studie- och yrkesvägledare.

 • Arbeta nära ledning, lärare och administratörer för att uppnå syftet med rollen.

 • Relationsbyggande med kontaktpersoner hos kommuner.

 • Bidra aktivt i marknadsföringsarbete.

 • Omvärldsbevakning av arbetsmarknad och satsningar inom utbildning.

 • Bidra aktivt i tillväxtarbete genom att nya arenor för utbildning.

 • Bidra till att vi uppnår vårt strategiska mål gällande kvalitet, kundnöjdhet och tillväxt.

 • Kunna gå in och arbeta i kommunens administrativa system.

Kvalifikationer  
Vi söker en behörig studie- och yrkesvägledare med tidigare erfarenhet av studie- och yrkesvägledning. Du drivs av att bygga goda relationer internt såväl som externt och har ett stort kontaktnät. Du har ett stort engagemang och en drivkraft utöver det vanliga. Du vill utvecklas i din professionella roll och som vill bidra till att verksamheten uppnår uppsatta mål. Som person är du kreativ och öppen för nya idéer och synpunkter. Du är lyhörd, stresstålig och har hög ansvarskänsla. Du har en hälsoinriktad livsstil.

Anställningsform
Tjänsten är en tillsvidare på heltid med start enligt överenskommelse. 

Ansökan
Du ansöker genom att registrera din profil och bifoga ett personligt brev och CV i vårt rekryteringssystem. Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annant sätt behandlas inte. Urval sker löpande så skicka in din ansökans så snart som möjligt.

Vill du veta mer om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Jakob Thelin, Enhetschef, på jakob.thelin@jenseneducation.se

Läs mer på jensengymnasium.se och om att jobba med oss! 
Du kan också följa oss på LinkedIn för att få de senaste uppdateringarna om JENSEN education.

Välkommen med din ansökan!

Ansökan