JENSEN gymnasium Malmö söker Rektor

Brinner du för kunskaper och bildning i gymnasieskolan? Anser du att läraren är den självklara ledaren och att en skola ska hålla hög grad av disciplin och ordning och reda? Då kan JENSEN vara rätt för dig!

Vi är ett privat gymnasium, med bästa läge centralt i Malmö. Vi erbjuder ekonomiprogrammet, samhällsprogrammet och naturprogrammet. Skolan präglas av hög trivsel, fokus och utvecklingsdriv. Till hösten 2019 söker vi en ny driven rektor som vill ta skolan till nya höjder.

Bildning är målet med elevernas studier hos oss. Vi fokuserar mycket på att utveckla elevernas förmågor inom läsning, skrivande och matematik. Vi jobbar för att våra elever ska nå en hög kunskapsnivå och en utvecklad förmåga att tänka fritt och tänka stort - det är bildning för oss!

Träning för verkligheten genomsyrar hur vi arbetar på JENSEN. Det innebär bland annat att vi arbetar med externa samarbeten, vi prövar det lästa i praktiken genom case eller Ung företagsamhet och även att vi utvecklar elevernas uppträdande mot en professionell nivå.

Vi erbjuder dig möjligheten att få en betydelsefull roll i ett av Sveriges främsta utbildningsföretag. JENSEN präglas av tydliga värderingar och engagemang för människors bildning. I rollen som rektor har du helhetsansvar för din skolas resultat. Din uppgift är att leda verksamheten och tillsammans med medarbetarna behålla en hög kvalitet och utveckla enheten till en av de bästa gymnasieskolorna i Malmö.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden:

  • Ansvar för att skolan utmärker sig som pedagogiskt väl fungerande verksamhet med tydlig struktur och god arbetsmiljö.
  • Ansvar för att skolan och arbetsplatsen lever upp till nationella mål och riktlinjer.
  • Säkerställa att skolan präglas av studiero och att eleverna trivs på sin skola.
  • Säkerställa att varje elev ges förutsättningar att nå så höga studieresultat som möjligt.
  • Ansvar för att skolan når uppsatta mål inom elevnöjdhet, medarbetarnöjdhet, ekonomi, tillväxt och kvalitet (t.ex. betygsresultat).
  • Rekrytering, arbetsledning och framgångsrik utveckling av medarbetare.

Du ingår i den nationella rektorsgruppen för JENSEN gymnasium. Tillsammans med övriga rektorer och verksamhetsledning medverkar du till att utveckla oss till Sveriges bästa gymnasieskola.

Kvalifikationer
Vi söker en driven och trygg rektor med minst 5 års yrkeserfarenhet i liknande roller med dokumenterat goda resultat. Du har relevant utbildning på högskolenivå. Du har ett engagemang utöver det vanliga och förmåga att entusiasmera medarbetare. Du är en tydlig ledare som skapar trygghet och är en förebild för både medarbetare och elever.

Anställningsform
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start augusti 2019.

Din ansökan
Du söker tjänsten via länken nedan. Vi vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast 30 april 2019 Urval sker löpande.

Kontaktuppgifter
Vill du veta mer om tjänsten och hur det är att jobba hos oss, vänligen kontakta Sara Taflin, biträdande affärsområdeschef, på 070 092 78 72 eller på sara.taflin@jenseneducation.se .

Läs mer på jensengymnasium.se och om att jobba med oss!

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan