JENSEN grundskola Långholmen söker speciallärare

 

JENSEN grundskola Långholmen söker nu en speciallärare utöver det vanliga. Du erbjuds möjligheten att få en betydelsefull roll i ett av Sveriges mest framgångsrika entreprenörsföretag. Företaget präglas av tydliga värderingar i engagemang för människors utveckling. JENSEN education har en tydlig hälsointiktning med betoning av fysisk och mental välbefinnande.

Vi söker dig som vill stödja elever med inlärningssvårigheter genom undervisning individuellt eller i små grupper. I rollen som speciallärare arbetar du i nära samarbete med ämneslärare och föräldrar för att ge varje elev möjlighet att utvecklas med framgång. 

Arbetsuppgifter och ansvarsområden  

  • Motivera och leda eleverna till goda studieresultat, måluppfyllelse och kunskapsutveckling samt att följa upp elevernas utveckling, studieresultat samt närvaro. 
  • Undervisning av elever individuellt eller i små grupper.
  • Sätta upp mål tillsammans med eleverna och ha regelbunden kontakt med vårdnadshavare.
  • Aktivt bidra till skolans hela utveckling och ta ansvar för att verksamheten når sina mål.
  • Aktivt arbeta i elevhälsan på skolan.

Kvalifikationer
Vi söker en behörig speciallärare med yrkeserfarenhet från grundskolans årskurser 4-9. Vi önskar att du har goda kunskaper om och erfarenhet av undervisning av elever i behov av särskilt stöd. Du bör ha god vana vid att arbeta med dokumentation såsom extra anpassningar och åtgärdsprogram. Du har ett engagemang och driv utöver det vanliga. Du är en tydlig ledare som skapar trygghet och är en förebild för dina elever. Du undervisar på ett inspirerande sätt och engagerar dig i eleverna och i deras mål genom ett coachande förhållningssätt. Som person är du kreativ och öppen för nya idéer och synpunkter. Du har en hälsoinriktad livsstil.

Anställningsform
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 60%. Tjänsten är placerad vid JENSEN grundskola Långholmen med start 8 augusti eller enligt överenskommelse. Vi tillämpar freietjänst för lärare och provanställning 6 mån.

Din ansökan 
Du ansöker genom att registrera din profil och bifoga ett personligt brev och CV i vårt rekryteringssystem. Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annant sätt behandlas inte. Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag, dock senast den 24 juni. Mer information om vår rekryteringsprocess hittar du på vår hemsida under jobba med oss. 

Inom grundskolan måste du enligt lag (2000:873) visa upp ett utdrag från belastningsregistret. Beställningsblanketten kan hämtas på www.polisen.se. Beställ ditt utdrag redan idag, det tar minst 14 dagar att få utdraget.

Vill du veta mer om tjänsten och hur det är att jobba hos oss, vänligen kontakta rektor Katri Salander på 070-090 41 72 eller katri.salander@jenseneducation.se

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Ansökan