Vaktmästare på timanställning sökes till JENSEN förskola Hyllie Gård

Är du en pigg pensionär eller kanske student och vill jobba lite extra som vaktmästare?

JENSEN förskola har en helhetssyn på vad som krävs för att varje barn ska uppnå sin fulla potential och utvecklas till en trygg individ. Vi vill att barnen ska uppleva en glädjefylld och utvecklande tid på förskolan. Hos oss tränas barnen att successivt ta mer eget ansvar för att underlätta övergången till grundskolan. Vi ser till varje barns individuella behov och ger dem stimulans och utmaningar för att utvecklas. Vill du veta mer om hur det är att arbeta på JENSEN? Se vår film!

Detta söker vi
I rollen som vaktmästare bistår du förskolan med att se till så att gården ser snygg och trevlig ut samt underhåll och reparationer av lokaler.

Som person gillar du ordning och reda, är trädgårdsintresserad, tycker om att klippa gräs, sopa och kratta samt är serviceinriktad och har sinne för praktisk problemlösning. Du har förmåga att arbeta självständigt, du har god samarbetsförmåga samt är social då du kommer att möta både barnen och pedagogerna.

Arbetsuppgifter

  • Klippa gräsmattorna
  • Sopa och kratta vår gård
  • Beskära träd och buskar
  • Enklare snickeriarbeten/lagningar/bättringsarbeten
  • Övrigt vanligt förekommande vaktmästaruppgifter
  • Eventuellt skotta snö

Anställningsform
Tjänsten är en timanställning vid behov. Under sommarperioden maj-oktober ca 1 dag/vecka och under vinterperioden november-april ca 1 dag/månad. Placering vid JENSEN förskola Hyllie gård. Tillträde så snart som möjligt. 

Din ansökan
Du ansöker genom att registrera din profil och bifoga ett personligt brev och CV i vårt rekryteringssystem. Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan nu, dock senast 30 april. Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annant sätt behandlas inte. Mer information om vår rekryteringsprocess hittar du på vår hemsida under Jobba med oss. 

Inom förskolan måste du enligt lag (2000:873) visa upp ett utdrag från belastningsregistret. Beställningsblanketten kan hämtas på www.polisen.se. Beställ ditt utdrag redan idag, det tar minst 14 dagar att få utdraget.

Vill du veta mer om tjänstern och hur det är att arbeta hos oss, vänligen kontakta förskolechef Susanne Rosén, 073-773 18 82

Varmt välkommen med din ansökan! 

 

Ansökan