Specialpedagog sökes till JENSEN gymnasium Malmö

JENSEN gymnasium Malmö söker en specialpedagog som vill utvecklas i sin proffesionella roll och som vill bidra till att våra elever når framgång. I din roll som specialpedagog kommer du att handleda lärare och aktivt arbeta mot elever och skolledning. Du får möjlighet att, tillsammans med engagerade kollegor och närvarande chefer, ta ett helhetsansvar för skolan. 

JENSEN gymnasium Malmö är beläget i ljusa, fina lokaler på Västergatan 45. Vi är främst ett teoretiskt gymnasium och erbjuder Ekonomiprogrammet med inriktningarna  - ekonomi och juridik, Samhällsvetenskapsprogrammet med inriktningarna - samhällsvetenskap och beteendevetenskap och Naturvetenskapsprogrammet inriktning naturvetenskap. 

Bildning är målet med elevernas studier hos oss. Vi fokuserar mycket på att utveckla elevernas förmågor inom läsning, skrivande och matematik. Vi jobbar för att våra elever ska nå en hög kunskapsnivå och en utvecklad förmåga att tänka fritt och tänka stort - det är bildning för oss!

Träning för verkligheten genomsyrar hur vi arbetar på JENSEN. Det innebär bland annat att vi arbetar med externa samarbeten, vi prövar det lästa i praktiken genom case eller Ung företagsamhet och även att vi utvecklar elevernas uppträdande mot en professionell nivå.

Vi är ett gymnasium för elever med höga ambitioner, det betyder också att vi har höga positiva förväntningar på våra elever. Vi tränar varje elevs självdisciplin för att nå just sina studiemål. Vi håller högt tempo i undervisningen. Inom ramen för vår hälsoprofil får våra elever träna mental träning varje dag och ta en pedagogisk promenad på dagens längsta lektion. På JENSEN gymnasium har vi stort fokus på kvalitet och har uppnått bättre resultat vid Skolinspektioner än genomsnittet i riket.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är behörig specialpedagog med yrkeserfarenhet och med en önskan om att få lära ut din kunskap till andra. Som person har du, precis som vi ett stort engagemang för att utvecklas. Du är initiativtagande, självgående och har en god samarbetsförmåga. Du ser varje elevs fulla potential och hjälper dem att hitta strategier och verktyg för att de ska lyckas i sina studier. 

Anställningsform
Tjänsten är en tillsvidareanställlning på 40% med start HT19 eller enligt överenskommelse. 

Din ansökan
Du ansöker genom att registrera din profil och bifoga ett personligt brev och CV i vårt rekryteringssystem. 

Kontaktuppgifter
Vill du veta mer om tjänsten och hur det är att jobba hos oss, vänligen kontakta biträdande rektor Daniel Blomqvist, på 073-7752628 eller daniel.blomqvist@jenseneducation.se. Du kan även kontatka HR-staben på hr@jenseneducation.se för frågor. 

Läs mer på jensengymnasium.se och om att jobba med oss!

Ansökan