JENSEN gymnasium Norra söker studie- och yrkesvägledare

Vill du arbeta som studie- och yrkesvägledare på gymnasiet? Vi erbjuder dig möjligheten att få en betydelsefull roll i ett av Sveriges mest framgångsrika entreprenörsföretag. Företaget präglas av tydliga värderingar och engagemang för människors utveckling. JENSEN education har en tydlig hälsoinriktning med betoning av fysisk och mentalt välbefinnande.

I rollen som studie- och yrkesvägledare informerar och vägleder du eleverna inför studie- och yrkesvalssituationer. Du arbetar i nära samarbete med skolledningen och lärare. Arbetet innebär många kontakter med elever, föräldrar och företrädare för arbetslivet. Din viktigaste uppgift är att skapa en gymnasieskola utöver det vanliga där elever och föräldrar är nöjda med både undervisning och skola.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

  • Du ska genomföra samtal med elever enskilt och i grupp. Du ser till den enskilde elevens behov både i vitt och brett perspektiv
  • Du informerar och uppdaterar studie- och yrkesrelaterad information till klasserna
  • Du deltar vid EVT och EVK
  • Du utbildar och är behjälplig all personal med studie och yrkesrelaterad information
  • Du är behjälplig den administrativa enheten samt coacher gällande individuella studieplaner.

Kvalifikationer
Vi söker en initiativrik och ansvarstagande studie och yrkesvägledare med dokumenterat goda resultat av utvecklingsarbete från utbildningsverksamhet. Erfarenhet av yrkesliv utanför skolan är meriterande. Du är behörig studie och yrkesvägledare. Du har goda IT-kunskaper.

Du har ett engagemang och driv utöver det vanliga. Du engagerar dig i eleverna och i deras mål genom ett coachande förhållningssätt. Du har god samarbetsförmåga då du kommer att ingå i elevvårdsteamet och vara en del av den administrativa enheten.

Som person är du kreativ och öppen för nya idéer och synpunkter. Du är lojal, lyhörd och har hög ansvarskänsla. Du har en hälsoinriktad livsstil.

Anställningsform
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 60-70%.

Din ansökan
Du ansöker genom att registrera din profil och bifoga ett personligt brev och CV i vårt rekryteringssystem. Vi vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt. Urval sker löpande.

Kontaktuppgifter 
Vill du veta mer om tjänsten och hur det är att jobba hos oss, vänligen kontakta Filip Jornefelt på filip.jornefelt@jenseneducation.se

Läs mer på jensengymnasium.se och om att jobba med oss!
Du kan också följa oss på LinkedIn för att få de senaste uppdateringarna om JENSEN education.

Varmt välkommen med din ansökan! 

Ansökan