JENSEN grundskola Göteborg söker ambitiös sv-lärare åk 7-9

JENSEN grundskola Göteborg har sedan ett par år profilerat sig på att vara bäst på trygghet och studiero. Detta mål har vi uppnått genom flera gemensamma arbetsmetoder, tydlig struktur och mycket hög disciplin.

Att vår skola nu präglas av högsta tänkbara studiero beror delvis på skolans koncept. Samtidigt har den avgörande faktorn varit en arbetsplatskultur präglad av stor enighet, positiv atmosfär och av medarbetare som tagit ett mycket stort ansvar för skolans resa mot toppen.

Sedan något år har skolan påbörjat nästa steg i sin utveckling. Idag lockar vi inte bara elever med struktur, studiero och trygghet. Idag lockas elever av en tydlig studiekultur, intensiva lektioner, mycket läxor och en hel del prov. Det är inte alltid lätt att gå på JENSEN, men våra elever vet att det krävs hårt arbete för att nå de högsta resultaten.

Eftersom skolans ambition är att leverera spetsundervisning i samtliga ämnen, söker vi nu ännu en lärare med höga ambitioner. Legitimation med behörighet minst till åk 9 i svenska är ett krav, behörighet även i engelska är meriterande.

Du som söker tjänst hos oss behöver inte nödvändigtvis ha flera års erfarenhet. En inställning att alltid vilja bli bättre och en vilja att arbeta med strukturerade och konkreta metoder kan vara ännu viktigare.

Detta erbjuder vi:

  • En arbetsplats i slottslika miljöer mitt i vasastan
  • Kollegor som drar i samma riktning och som ger arbetsplatsen högsta betyg.
  • Tillfredsställelse av att lyckas där många skolor har utmaningar
  • Effektiva metoder, och fokus på det som ger resultat
  • Mer fokus på tydliga internationella forskningsresultat
  • Möjlighet att få jobba på en skola som sannolikt kommer bli stadens bästa
  • Föräldrar med stort förtroende för vår verksamhet

Anställningsform
Tjänsten är en tillsvidare anställning 80-100% med start den 13 augusti. Vi tillämpar ferietjänst för lärare och provanställning 6 månader.

För dig som är nyexaminerad lärare tycker vi på JENSEN att det är viktigt att du ska få goda förutsättningar att komma ut i arbetslivet. Därför kommer vi att erbjuda dig som är nyexaminerad ett unikt traineeprogram där du under dina två första terminer kommer att få extra stöttning, utbildning och tid att utvecklas i din roll som lärare. Läs mer HÄR.

Din ansökan
Om du tror att du skulle trivas hos oss, ber vi dig att omgående lämna in en ansökan. Du ansöker genom att registrera din profil och bifoga ett personligt brev och CV i vårt rekryteringssystem. Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas tyvärr inte. Urval sker löpande men sista anställningsdag är den 4 juni.

Vill du veta mer om tjänsten och hur det är att jobba hos oss, vänligen kontakta Rektor Sebastian Vanneryr på 076-007 74 75 eller sebastian.vanneryr@jenseneducation.se.

Läs mer på jenseneducation.se och om att jobba med oss!
Du kan också följa oss på LinkedIn för att få de senaste uppdateringarna om JENSEN education.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan