Lärare i spanska i kombination med annat ämne sökes till JENSEN grundskola Linköping

“Träning för verkligheten” genomsyrar hur vi arbetar på JENSEN. Det innebär på grundskolan att vi arbetar med studierna i fokus, hög grad av ordning och studiero, elevernas uppträdande och verklig bildning. Vi är en skola för elever och föräldrar med höga ambitioner, det betyder också att vi har höga positiva förväntningar på våra elever.

JENSEN grundskola i Linköping öppnade sina dörrar i augusti 2018. Sedan dess enligt elevernas enkätresultat är vi bäst på trygghet och studiero. Detta leder också till att eleverna uppnår höga resultat i kunskapsinhämtning, vilket följs upp under läsåret. Detta mål har vi uppnått genom flera gemensamma arbetsmetoder, tydlig struktur och mycket hög disciplin. 100% av våra elever rekommenderar vår skola enligt senaste enkätundersökningen.

Idag lockas elever av en tydlig studiekultur, intensiva lektioner, mycket läxor och en hel del prov. Det är inte alltid lätt att gå på JENSEN, men våra elever vet att det krävs hårt arbete för att nå de högsta resultaten. Vi förbereder våra elever för framgångsrika studier på gymnasiet.

Kvalifikationer
JENSEN Linköping växer och vi söker en kollega som delar vårt koncept och bidrar till byggandet av den bästa skolan i Linköping. Vår arbetsplatskultur är präglad av stor enighet, positiv atmosfär och av medarbetare som tagit ett mycket stort ansvar för skolans resa mot toppen.

Vi söker en driven och trygg lärare med dokumenterat goda resultat. Du är en topplärare med legitimation och behörighet minst till åk 9 i spanska och något annat ämne som vi söker. Du undervisar på ett inspirerande sätt och engagerar dig i eleverna på deras väg mot goda studieresultat, genom ett coachande förhållningssätt. Som tydlig ledare skapar du trygghet och är en förebild för dina elever. Du har en god samarbetsförmåga och är initiativtagande. Du är tydlig och strukturerad. Vi ser gärna att du har en kompetens inom eller ett intresse för det digitala lärande.

Du som söker tjänst hos oss bör utöver rätt behörighet även vara en högpresterare. Du älskar ditt jobb, flexibel, har ett öppet sinne och vilja att lära dig nya saker och utvecklas. Upprätthållande av hög disciplin och förmåga att arbeta efter ett koncept med vissa fastställda rutiner och metoder är en förutsättning.

Vi erbjuder:

  • Kollegor som drar i samma riktning och som stormtrivs på jobbet
  • Tillfredsställelse av att lyckas där skolsverige har utmaningar
  • Effektiva metoder, och fokus på det som ger resultat
  • Mer fokus på internationella forskningsresultat
  • Möjlighet att få jobba på en skola som sannolikt kommer bli stadens bästa
  • Föräldrar med stort förtroende för vår verksamhet

Anställningsform
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 30-100% beroende på ämneskombination. Startdatum den 7 augusti eller enligt överenskommelse. Vi tillämpar ferietjänst för lärare och provanställning 6 månader.

Din ansökan
Du ansöker genom att registrera din profil och bifoga ett personligt brev och CV i vårt rekryteringssystem. Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas tyvärr inte. Urval sker löpande, så inkom gärna med din ansökan så snart som möjligt, dock senast 5 augusti.

Vill du veta mer om tjänsten och hur det är att jobba hos oss, vänligen kontakta tf Rektor Iryna Andersson på 073-773 31 37 eller iryna.andersson@jenseneducation.se.

Läs mer på jenseneducation.se och om att jobba med oss!
Du kan också följa oss på LinkedIn för att få de senaste uppdateringarna om JENSEN education.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan